- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Hát megérkeztek [link]megérkezett az ára nagyon jó, én nvidia párti vagyok de egy gtx 770 -re nem fizetek be ha ennyiért ezt megkapom.
Sokat olvastam a mikrolag dologról, erről nem lehet valamit tudni?(vagy hülyeségeket beszélek, és csak egy vita közepét olvastam a fórumon, mely erre utalt amd karikra utalva..) -
SRII
őstag
hú mennyi mindet lehet itt olvasni , intel, amd, proci, ipg,konzol, stb stb..(pedig vga a lényeg)
szerintem az AMD jól csinálja:
minek újítson procit mikor a 8 magos elég lesz, és már egy jó ideje piacon van most lesz majd csak igazán képben(változtatás nuku, sem nm sem semmi, minek? ez jó és elég nem?)minek költsön váltásra mikor nem szűkséges....
Ezek a vga-k nagyon jó árban lesznek már vannak, mit kell túllihegi a dolgokat, ki vesz 115k ért gtx 770-et mikor megkapod más néven ugyan azt a teljesítményt 83k ért(kb) ennyi ez érdekli a többséget, nem a nanométer , meg a -1+2% eltérések meg ilyen Mhz meg olyan referencia, elég? IGEN! akkor minek újítson más architektúrára, meg új gyártás technológiára, minek? ez is elég nem? de! akkor meg? ennyi!!, elég ez a teljesítmény mai viszonyokhoz képest, és kész. Azok aki meg elvesznek 1-2% on, és Mhz mérik a pöcsük azoknak ajánlom, hogy vegyék ki a kis kukit a pc-ből és menyen ki az utcára, teljesen más világ lesz élni, mint fennakadni megvitatni a technológia idejét gyártását vagy épp egy kis MHz eltérésen vitatkozni...(10 vagy 50 Mhz és már magömlés) fiuk nagyon profi és akaratosan vezetitek elő tudásotok, és azt sugallva ezzel ,hogy én szartam a spanyol viaszt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Proxmox VE
- VR topik
- Linux haladóknak
- Netfone
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest