- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolee5016
őstag
Az asus is jól megkeverte a lapokat...kidob egy Matrix-ot egy meglévő Matrix mellé,és szinte tök egyforma lesz mindkettő..akkor inkább már Matrix-al várta volna meg a 290-et...,hiszen eddig az aktuális széria,legerősebb/legnagyobb 1 gpu-jából lett a Matrix...így lehet benevezek mégegy 7970 Matrix-ra,CF-em sose volt idáig....
Vajon a 290x eléri a Titant?Igaz az nekem már nem célkártya,de kiváncsi leszek a 200k körüli árért,vajon odaér-e ..Még az érdekes lehetne.... -
zolee5016
őstag
válasz
wednesday #192 üzenetére
Azért amikor kijöttek a 7-es GTX-ek akkor meg mindenki az új pirosat emlegette.
Majd az!..
még1x mondom nekem 8 a színe...de ha kiadok 100-120k-t (esetleg többet) egy kariért..nehogy már kétségeim legyenek,vajon az aktuélis címek,vagy a 2 hónap múlva jövők elmennek e reccenés mentesen....
(ezt a gen-t úgy néz ki kihagyom,ahogy a 7-es gtx-et is kihagytam....) -
zolee5016
őstag
Most csalódtam az AMD-ben. Nem elég hogy csúsztak a megjelenések, ráadásul szinte semmit nem módosítottak. Az év elején még arról szólt a pletyka mekkora durranások lesznek 2x olyan gyors kártyák stb. Hát látom
Na pont ez az amire én is gondoltam.....Ledöngöljük a Titant,meg hasonlók.....
+5-10%-ért kihoznak egy új generácót ,ami lényegében semmi igazán újat nem hoz.Max + pontokat ilyen -olyan szintetikus tesztben...
Alászaladtam egyszer a csoda GCN-nek(7970 Matrix) gondolván itt az idő,Radeont venni ismét (x1800xt után),de azt nem mondom,hogy nem jó kari,de nincs benne annyi + amennyire verték a port körülötte...
Most az "új" generáció Talán 1,esetleg 2 tagja tud erre (7970) rátenni,egy kis plusszt.....hát...
Nekem tök 8 milyen színű kari van a gépembe,meg amúgy is kisérletezgetek velük,cserélgetem,variálom,...
Most BF4-láz lesz és erre alapoz a Radeon ,is...OK!...Na de azért az csak fura,hogy egy sima úgymond nokedli játék,(ETS2, a BF4-hez képest ) megfingatja,a 7970-et és néha beszaggat vele...
Erre nekem aztán körözhet tesztekben + 100-1000 pontokat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest