- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daykiller
csendes tag
Sziasztok!
Holnap lesz egy hete, hogy megvettem a Sapphire RadeonToxic R9 270X videokártyámat.
Tegnap óta viszont érdekes képhibákat produkál a kártya. Négyzet alakban, szemetelve a kép egy másik része látszik, remegve. Ez volt, hogy 3D játék alatt, de most pl a második monitoron jelent meg, ami épp a böngészőt mutatta, közben az első monitoron megjelenített 3D játék nem volt képhibás.Csináltam is róla egy videót: [link]
Illetve ma is hazaértem melóból, bekapcsolom a gépet és a rendes beep előtt egy mélyebb beepet hallottam. Ez is már többször megtörtént. Nem tudom, hogy az alaplap vagy a vga adja ki magából egyelőre.
A konfig: FX8350, Giga 990FXA-ud3, 8GB Corsair XMP és bár lehet nem fontos, de van a pci csatiban egy X-Fi Elite Pro. Utóbbi pl ma reggel nem adott ki hangot, csak driver újrarakással.
Szerk: Néztem a hőfokot is: A VGA a képhiba során 62 fokos volt és a ventik 40%-on pörögtek. Néhány óra játék után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest