- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz
#24845312 #58 üzenetére
A Witcher 3 pont egy olyan példa ahol a gyönyörű grafikához optimális videó memória használat párosul.
Max beállításokon játszom 1060 6GB-ossal FullHD-ben és 2GB vram használatnál följebb nem megy, bőven elég hozzá a 3GB-os 1060-as.
Ha minden játékfejlesztő értene ennyire ahhoz amit csinál, a jövőben is mindenhez elég lenne. De maximális beállításokon RoTTR-ben és DE:MD kifogyogat belőle, pedig nem szebbek W3-nál. De majdnem maximálison minden OK a "kisebbik" 1060-assal is.
A cikket köszi, én HD6950-ről váltottam augusztus végén, azóta is vidámít a soksok esetben 3szoros FPS érték.
-
-
traz75
tag
válasz
#24845312 #44 üzenetére
Ez nem erő kérdése. Van egy-két játék ami a beállításoknál konkrétan kiszámolja és írja hogy mennyi Vram szükséges neki az éppen aktuális beállítások mellett. Ha jól emlékszem, pont ilyen például a Deus ex Mankind Divided is. Nem játszottam vele csak gyorsan csekkoltam hogyan fut a gépemen - ilyenkor kezdetnek felnyomok mindent ultrára-, de itt mégsem nyomtam fel mindent, mert ahogy nyomtam fel a dolgokat, láttam hogy már túlfutottam a 3 giga Vramomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged