- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
Szó szerint idézlek téged, és ha nem jól értelmeztem, hát elnézést kérek.
"Jobb az intel ennyi akinek meg nincs penze rá vesz amd-t nem kell itt hülyeségekkel takarozni"
Lefordítanád akkor a saját mondatodat számunkra, mert lehet, hogy valamit félreértettünk.
(A fanboyozást pedig fejezd be kérlek, mivel nem ismersz, ezért ne vagdalkozz itt össze vissza.) -
hobizoli
nagyúr
te figyi en nem zsebpenzbol veszek akarmit sem hanem sajat keresetbol
es keresek annyit nettoban, hogy akar havonta egy masik i7-s gepet vegyek GF770-l, 16G RAM-l, SSD-vel, 24"-s fullHD monitorral.. de nekem tok eleg egy lepattant X4-s A64-631 is GF560-l, bongeszgetni a neten meg hebe-hoba jatszani az SC2-vel egyetFurcsa mi?
-
waithEard
őstag
Összefoglalom:
Tehát véleményed szerint valójában mindenki intel procit szeretne, de a csóró lúzereknek csak AMD-re futja. De semmi baj, te megérted ezeket a szerencsétleneket, és megbocsájtasz nekik. Jóságos vagy.
Remélem 1-2 embernek lejön mit akartam mondani ezzel...és nem veszik személyük elleni provokaciónak. -
ViZion
félisten
ez mekkora hülyeség...már bocsánat. Megtehettem volna, h Intelre váltok, de nem láttam értelmét. Éppen az ár/érték arány miatt, nem azért mert nem futotta rá. Ha nagyon összeszedem magam, akkor nincs 2 hét meló egy közepes k -s i7 ára... de minek? PS és az alkalmazások nem profitálnak semmit belőle. Van, akinek nincs rá szüksége, és nem akar ilyen e-pénisz harcos lenni egy nagyobb procival.
Amúgy amit írsz az inkább a gyíí3 tulajokra igaz: mindig bizonygatják, h az mindenre bőőőőven elég (pl. BF3 multi...), etc. Erősen furcsállanám, mikor i5 is homokórázik néha... a CAD-os munkatársaknál meg folyamatosan
Igen, ODA kell már az i7, ott van értelme, nem az otthoni gépben (kivéve a sok VGA-s, vagy melós gépeket talán).
Igen, átlag usernek az APU is jó, kis játékra is, nincs ezzel baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged