- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
válasz
Cyberpunk #145 üzenetére
Csak random bevezető árat mondtam. De legyen akkor 160, az reálisabb. Pont kint van logout címlapon egy cikk, gyerek 70-ért vett egy kínai ZTE-t a tegra3 miatt, nincs 3g kapcsolata, a romokkal szenved, de örül mint majom a farkának, mert megy rajta a vice city, meg egyéb ótvar játékok. 70-ért az ember xboxot vesz, ha Csak játszani akar... És a geek társadalom fele emiatt defektes, mert lenyomták s torkukon h kell az 1080p 5"-ra, szegény kínai gyerek nem tud olvasni
.... -
madd dogg
senior tag
-
madd dogg
senior tag
Felbontás buzériához: egy csúcs Merci vége is 250. Nem Azért, mert nem lehetne több, hanem mert felesleges. Mivel már a legtöbb motorral elérik ezt, inkább csinálnak BlueMotion motorokat, hogy kevesebbet fogyasszon. Ezért nincs Gyári 1200 lovas S Merci. Lehetne, csak hülyeség helyett fontosabb dolgokra fordítják az energiát.
Mellesleg egy kurva telefon ne Azért legyen 200, mert 5"-on 1080p kell a hülyegyereknek Vice Cityzni, holott a 10 éves gépén játszhatná egér+billel. Én meg egy teljesítménytúrára vihetem a flagshipet doboznak, mert 1 óra gps + közben zenehallgatás után
egy rohadt fotót nem képes lőni. Ja, bocs, 2-3000mAh ma ennyire elég... -
madd dogg
senior tag
válasz
Cyberpunk #32 üzenetére
Tipikus megnyilvánulása vagy a "nem tudjuk mi értelme, de találunk neki" rétegnek. Mióta olvasol TE kínai írásjeleket a mobilodon? Mellesleg nem nagyon értek hozzá, de nekem nagyításkor a 800*480 is tűéles betűszéleket generál. Sosem volt vele problémám. Nem mondom h nem kell fejlődni, de b@szki a 24"-os monitoromnak ez a felbontása. És gyönyörű tűéles képe van filmeknél, netezésnél, stb. Akkor nekem ne mesélje be senki, hogy normál távolságból olvasáskor b@ssza a szemét a rece 720p-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest