Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Hát nekem nem tetszik az update... A lapok közti váltás kényelmesebb volt a képernyő széléről indítva, képzelem akinek nagyobb telója van (5" nekem már nagy lenne, most 4,3"), az két kézzel éri csak el a felső sávot.
A legnagyobb gondom, ami miatt hanyagolom is a chrome-ot mostanában az pedig a tördelés. Vagyis a NEM tördelés... Hihetetlen, hogy erre nem képes..
Egyébként a görgetés csak nekem romlott el? Eddig ha az oldal aljára akartam jutni, csak húztam egy izmosat a kijelzőn és kész, már szaladtak is a sorok (akárcsak más alkalmazásokban, pl címtár, beállítások), de most egyszercsak elromlott. Ragad, csak addig megy amíg ténylegesen húzom.. -
törölt tag
Vissza kell vonnom amit eddig a chrome-ról írtam.
Ez az új verzió nálam sokkal gyorsabb mint eddig és a memóriát se zabálja fel. -
jozso1989
őstag
válasz
Cyberpunk #87 üzenetére
Pont erre céloztam... a galakszi mini sem egy mai darab, már akkor is hulladék volt, amikor forgalomba került. Na most az itteniek 90%-a szerintem ilyen kategóriát használ, ezért hisztiznek Chrome miatt.
Nekem SP-n tökéletes... pedig laza 2 magos proci 1 giga RAM (ennyi tökéletesen elég droidnak).
Nyilván soha a büdös életben meg sem fogja közelíteni sem egy iphone-szintjét, de az zárt rendszer, nem módosíthatsz semmit, itt meg "fizetni kell" a testreszabhatóságért néha pici akadással. Viszont cserébe azt csinálok a telefonnal, amit akarok... még többet ki lehet belőle hozni, mint egy PC-ből.
-
Fall-N
veterán
Nekem nem működnek a gesztusok Xperia J-n. Marad a gyári Chrome 18.
-
Ali G.
senior tag
válasz
jozso1989 #74 üzenetére
de mi ezen a trollkodás? nem érted hogy erőforrásigényes és ramzabáló a chrome? hiába cserélek én telót ezen a tényen nem fog változtatni csak a mérnökök ha átszervezik a chrome-ot, akinek bejön az használja de nekem nem vált be hiába alap böngi a nexus 7-emen dupla annyira eszi az akkut mint a másik böngi amit használok és nincs kedvem mindig 4 órát várni mert a chrome 2 óra alatt lezabálta az akkufeszültséget, RAM-ból startból megesz 150 megát és még nem is nyitok meg több ablakot, egyedül az oldalbetöltéssel nincs baj ott tényleg teszi a dolgát de ennek ára van,
vagy itt csak dicsérni kell a chrome-ot?
Cyberpunk: természetesen ahányszor lezúzza a készülékemet a chrome annyiszor fogom leváltani -
Rickenstein
senior tag
válasz
jozso1989 #52 üzenetére
Az android mindenhol be tud szaggatni. Főleg ezeknél az új Google alkalmazásoknál. iPhone 5-re még nem volt panasz. Valóban 150 ropi most, de 50-ért eladom az Andoidos telómat, 100 ropit meg kiköhögök kápéba. Így olcsóbb mint egy Galaxy S4, vagy egy Huawei Ascend P6 (amik még esetleg versenyben lennének)
-
jozso1989
őstag
Most próbáltam ki az új Chrome-ot! Nagyon durva lett! Gyors, gördülékenyek az nimációk, már egy deka akadás sincs, pedig nincs csúcstelefonom!
És végre tud tömöríteni, bár gondolom azért annyira nem, mint az Opera Mini, de ez már valami! Nagyon jó lett, gratula a Google-nek!
-
Kunsztler
senior tag
Nem tudom miről beszéltek szerintem cseréljétek le a telefonotokat,tökéletes számomra a Chrome főleg ,hogy WEBGL-t támogatja a 30-verzától
-
BenHans
addikt
Ezt akartam írni én is, de úgyis mindegy... Inkább nem kell több update ha tökéletesen működik a rendszer, mint hogy kapjak egy lebutított valamit amitől még romlik is valamelyest akár a működési sebesség akár más, csak hogy cserébe kapjak 1-2 "kihagyhatatlan" feature-t.
-
Szelley
senior tag
válasz
csakstddfor. #56 üzenetére
galaxy nexus? Az még kap legalább egy főverziót. És nem kellene keverni a szezont a fazonnal, ugyanis droidnál ha jön frissítés, akkor az teljes értékű, nem pedig csak egy verziószám átirás történik. (Ami az új featureokre jellemző, nem az UI-ra jelen pillanatban)
-
Xaels
félisten
Nekem nincs gondom vele. A görgetés frame-je nem túl magas viszont a többi dologgal kárpótolva vagyok. Nem melegszik a telefon, nem merül olyan durván és még Turbo módban sem jellemző, hogy szétesnének az oldalak. ezen felül szerintem a szövegtördelés az egyik legjobb ebben a böngészőben. Persze kinek-mi a fontos.
-
Ali G.
senior tag
Igen, így van, ott azonban a gyorsaság nem valami magas szintű, nekem viszont ez a legfontosabb tényező, az Xperia S gyári böngészője pont tökéletesen gyors számomra, nexus 7-en meg alap a chrome ezért kipróbáltam minden böngit ami csak létezik, xscope pro és boat-on kívül nem győzött meg egyik sem, harmadik helyre talán betehető az UC browser de nálam szeretett bezáródni
-
Ali G.
senior tag
válasz
jozso1989 #52 üzenetére
operaminit is próbáltam, azt akkor érdemes használni, ha az ember takarékoskodik az adatforgalommal, mert az lebutítja az oldalt, az animációt, a grafikát, az egyéb scripteket ami miatt kb sok dinamikus oldalt használhatatlanná tesz, de sajna az opera mobile meg chrome-ra épül szóval felesleges, nagyon el lett rontva mióta chrome az alapja, ugyanígy a gépes verzió is, egyáltalán nem ajánlom senkinek csak kizárólag az opera minit és kizárólag azoknak akik takarékoskodnak az adatforgalommal, ha nem akkor kár,mert míg szöszmötöl az oldal tömörítésével addig más böngésző teljesen betölti
-
jozso1989
őstag
válasz
csakstddfor. #56 üzenetére
Ezt most mire? Annak az árából még 5 év múlva is a legfrissebb csúcsdroidom lenne... -.-"
-
-domesz-
csendes tag
Én úgy vagyok hogy a Dolphin a legjobb, most is arról vagyok
A chrome egy lassú dög, és ezeknek az újításoknak semmi értelmét nem látom. Gépen szeretem,de droidon felejtős
-
Ali G.
senior tag
a chrome a legszarabb böngésző amit valaha androidra írtak, felzabálja minden készüléken a RAM-ot, hát akkor még ha nagy oldalakat akarsz vele böngészni,borzasztó erőforrásigényes, lezabál akkármilyen akkut egyhamar mert úgy pörgeti a procit mint az állat, kösz nem kell,tegyék a szemükre, kb az androidos facebook alkalmazáshoz lehetne hasonlítani, az pont ilyen hulladék
xScope pro-t használok a leggyorsabb, kb mindennel összemértem eddig csak majdnem a Boat browser verte meg szóval ezt a kettőt érdemes használni
-
kekko
csendes tag
Az asztali verziónál az alkalmazásindítót hogy lehet törölni?
-
HawerKing
őstag
Nagyon szivesen hasznalnam ha nem lenne mellette ott a gyari bongeszo is, vagy ha azt mokolas nelkul el lehetne tavolitani. Ket bongeszo nemkell egyszerre lehet ezerszer jobb a gyarinal, a gyarival sincs bajom
-
kutkut
addikt
Én azt nem értem, miért pont a kijelző tetejére teszik ezeket a "kezelőgombokat"? Én tudom, hogy ma már nem divat az egykezes használat, de igenis vannak helyzetek, amikor csak így lehet használni a telót... A mai tepsiken meg aztán végképp lehetetlen küldetés elérni az átellenes felső sarkot. De ha el is lehet érni, akkor sem túl kényelmes... Mint ahogy valószínűleg úgyis lehetne böngészgetni, hogy közben fél lábon kell állni, csak minek, ha van erre kényelmesebb megoldás is... Szóval, egy kicsit átgondoltabban kéne fejleszteni az appokat, OS-t, mert (szerintem) ez is egy fontos szempont, hogy valamit mennyire könnyű használni, kezelni.
-
BenHans
addikt
Egyedül a dolphin veszi fel vele a versenyt, és bár nálam mindkettő van, mégis a chrome-ot használom. Tudom szinkronizálni az asztalival, vagyis inkább megteszi magától.
Egy bajom van vele, hogy megeszi az akksit.
-
jozso1989
őstag
válasz
Rickenstein #37 üzenetére
Hogy aztán így járj. [link]
Sajnos semmi sem tökéletes, még az Apple sem.
ON: Várom szeretettel! Én csípem a Chrome-ot, imádom az animációit!
-
válasz
Rickenstein #37 üzenetére
Veszel 2x annyiért, mint amibe egy csúcs Androidos gép kerül, inkább iPhone-t?
-
Rickenstein
senior tag
Jah: mobil oldalakhoz gyári böngésző, desktop nézetű oldalakhoz meg Opera Classic (sajnos már az Opera Mobile is egy rakat f.s lett). Google Chrome egy lassú, nagy böhöm sz.r. Sajnos egyre vacakabbak a Google frissítései. Egyedül talán a GMail az, ami tetszik. A Maps és a Hangouts egyenesen botrányos. Szerintem legközelebb iPhone-t veszek és elfelejtem örökre az Android-ot. Elég volt PC-n eljátszani azt, hogy mindig tolni kellett alá a brutál hardvert, hogy ne lassuljon.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem iOS 7 alatt a Safari lazán jobb a helyi Chrome verziónál. Igen már MA alól sem lépked ki.
-
tamas.nick
aktív tag
Ha több oldal van megnyitva, akkor állandóan újra betölti a korábban már megnyitott oldalakat, mobilneten ez nem túl kellemes :/
-
Szelley
senior tag
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
Emiatt használom még mindig a 12.1.4-es operát. Plusz az akksit sem zabálja.
-
dnelb
veterán
Legrosszabb böngésző androidra. Pörgeti a procit, forrósít és még laggol is...
-
Benőke
őstag
Oké az újítások kellenek, de olyan erőforrás igényes, hogy alig van olyan teló amin normálisan fut. Persze tudom minden évben meg kell venni az aktuális péklapátot...
-
saelin
veterán
Nállam melegszik a tab chrome alatt ezért nem használom. Lehet hogy asztalihoz közeli minőségben jeleníti meg az oldalakat, de túl sokat kér érte. Inkább netezek többet és eltűröm a hiányosságokat.
-
Zirowe
nagyúr
Még mindig teljesen leterhel egy csúcs androidot is, vagy már sikerült optimalizálni?
Csak ezért nem használom, ja, meg állandóan futni akar a háttérben.. -
Lirion
addikt
Most nézem csak, hogy a hírben 50% körüli chrome részesedés szerepel, azonban a valóságban ez inkább 17% az asztali gépeken és kb. 25-30% mobilon, ami elég messze van az 50-től.
-
atosan
veterán
Kinézet jó, viszont sokat zabál, a gyári böngésző még mindig jobb (LG L5ii)
-
gkris3
tag
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
768 MB-on sem fut jobban..
-
kengyel
nagyúr
Telefonon nekem nem jött be. Inkább a gyárit használom
-
panpeter92
tag
Dolphin jobb. Kevesebb az erőforrás igénye, gördülékenyebb és kevesebbet fogyaszt.
-
törölt tag
Az egyébként való igaz, hogy ráférne egy alapos optimalizálás, mert 10 perc netezés után, ha kilépek, mindig újraindul a gyári launcher. De még így is a legjobb, pedig próbáltam mindent. SZVSZ
-
bollokcs80
Korrektor
Ha belerakták volna az automatikus tördelést akkor még klasszabb lett volna....
Asztali gépen nagyon szeretem, telón valahogy nem jött be. Főleg 512 MB RAM-on.
-
roli543
őstag
AZ ablakváltó htc-s
-
Lirion
addikt
A korábbi verzió rettenetesen zabálja az erőforrást.. 20 perc netezés után lassabban tölti be a launchert, mint egy óra izmos grafikájú játék után. Kíváncsi vagyok, vajon sikerült-e az újban ezen javítani, várom a frissítést.
-
adise
őstag
Remelem gyorsabb is lesz, mert a legutobbi verzio az botranyosan lassu.
-
Gabó75
senior tag
Jöhetne már testreszabható gesztusvezérlés és a teljes képernyő mód is. Az irány jónak tűnik.
-
törölt tag
Legjobb böngésző. Most még jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az androidos Chrome böngésző néhány új vezérlési móddal bővült, melyek a navigációt teszik könnyebbé.
- Eredeti játékok OFF topik
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Politika
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest