- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
"kiraktam az asztalra, fogdoztam, nézegettem, kvázi teszteltem magam"
Ez a módszer talán még egy fokkal jobb is, mint egyszerűen nem rágyújtani többet.
Én is abból tudtam hogy végre tényleg sikerült leszokni, hogy amikor hónapokkal később először ittam komolyabb mennyiséget, akkor sem gyújtottam már rá. Sőt, voltam már merev részeg is azóta többször is, kínálgattak is piázás közben, de nem. Tehát ott volt a kísértés a gateway drogként felfogható alkohol formájában, de mégsem csúsztam vissza.Amúgy sokan az első pár napon adják fel, amikor általában még nagyon erős a fizikai függőség. Kb. 2 hét után viszont ez szinte teljesen megszűnik. Ebben a szakaszban ettől még egyszerű visszaesni, ha dohányosokkal lóg az ember, mert a pszichés függőség viszont még mindig nagyon erős. Az csak hónapokkal később múlik el teljesen. Gondolom te is álmodtál leszokás után pár hónappal. Az a pszichés függőség végének a közeledtét jelzi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szokj le a dohányzásról a hazai kódolású Unsmok'ddal! Megpofoztuk a sóvárgószörnyet, jól esett.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest