Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nem er, egy napom elment vele, ne irjatok ilyen jot jatekokrol

Bog, latom hogy masik verziot teszteltel (en androidon nyomtam vegig a 3-ast), de talan ennyiben nem kulonboznek egymastol: van ra szabaly, hogy mikor melyik extrat kapod. Az extra akkor jar, ha ketszer ugyanazt a szint allitod ossze. Amikor uresrol indulsz, elsore beugrik az ennek megfelelo szinu varazslo a bal also sarokra (ha csak egy szin tunt el kozvetlen a huzasbol akkor az ove; ha ketto, akkor az amelyiket megfogtad - vagy elsore kijelolted - a mozgatashoz). Ezek utan ha masodjara is ilyet raksz ki (na ezt mar nem neztem meg, hogy megfogastol fugg-e, en szandekosan ugy csinaltam nyilvan), akkor jon a hozza tartozo extra: zoldhoz peldaul az indakkal megfogja a gem-es darabokat, kiszedi, es mashova visszatesz ugyanannyit; a szurke atszinezget (surun szurkere de masokra is), a kek tuzgolyot dob, a narancssarga 10 masodpercet ad (ami sokkal jobb, mint a visszaora 3 masodperce).
A nem varazslos extrak meg ha ranyomok a csillagosztos lapon, akkor megmondjak magukrol, hogy mitol jonnek (pl. 5-in-a-row).Mas: androidon ket hibaja van: egyreszt - az ilyenekhez hasonloan - nagyon eszi az akkut ES nem engedi be a figyelmezteteseket, konkretan a merulesre figyelmeztetot is (meg szerencse, hogy cseretelo, de amugy nem orultem volna a 2x kikapcsolasig merulesnek emiatt); masreszt ha barmiert a bonusz korokben kerul ki a memoriabol (ez volt a kikapcs.), akkro a bonuszba mar nem rak vissza (azt nem probaltam, de a lada teljes ujrajatszasaval gondolom azert lehetne).
-
Androidra (és gondolom iOS-ra is) már a harmadik része is megjelent.
-
atosan
veterán
Még a samu Corbyn játszottam vele sokat, azt hiszem most is így lesz

-
halkow
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
alcatel ot-990 de ennél komolyabb játékot is elbír
-
pulutodurumo
őstag
Ezt még symbianon játszottam oda-vissza hónapokig. Nem emlékszem az pontosan melyik verzió volt, de abban volt fejtörős mód is.
-
eventus
veterán
Minden platform?
Bár szerencsére a BB10 tud android alkalmazásokat futtatni. 
-
f(x)=exp(x)
őstag
Kipróbáltam, de nekem nem jött be.

-
halkow
őstag
töltöm is le
-
Nigér
őstag
PS Vitára is van (jó, tudom, nem teló) szinte megjelenése óta, jó kis játék!
-
Jimmy66
őstag
Kipróbálom! Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Suzuki topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Óra topik
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár szerencsére a BB10 tud android alkalmazásokat futtatni.