- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
valamilyen felfejelesztett SMG-t, dual Uzi vagy Scorpion Evo megteszi
a SCAR inkább távolabbi cél lövészetre jó, de tömeges közelharcra - amiből az update után kapunk bőven - nem elég hatékony (leginkább a relatíve kis fire rate miatt, illetve azért is mert lassítja a mozgásodat a súlya) -
Dr.Anonymus
addikt
nem maradsz le sokról
kicsit próbálgatva kiderült, hogy a láncfűrész nagyon hatékony fegyver, de semmi különös effekt nincs hozzá!
és így elég unalmas,
jó lenne ha lehetne kontrollálni, hogy mozogjon valamilyen irányba, nem csak magad elé tartva menni mint dt1es verzióvala scar viszont az egyik legjobb másodlagos fegyver,
szeretni fogod! -
Dr.Anonymus
addikt
azt, hogy hogy lesz nem tudom
mivel az állandó net kapcsolatnak hála az MF akkor változtatja az erősséget amikor akarjaerre kétszer is volt példa
egyszer könnyítettek 30%al
a legutóbbi updatel meg durvítottak
szóval teljesen kiszámíthatatlan hogy mikor hogy gondolják meg magukat Csehországban...
(a visszajelzéseknek viszont valami hatása lehet rájuk, szóval érdemes feedbacket küldeni)ami viszont biztos, amit te is láttál, hogy a zombik fokozatosan erősödnek ahogy lépsz szinteket
így a fegyverek upgradelése inkább arra megy ki, hogy tartsad a szintet a zombikkal és nem arra hogy beelőzd őket!
Beelőzni max akkor tudsz ha fizetsz valódi pénzzel.
Szerintem a zombik erősödése a kiírás nélkül is megvolt, én semmi változást nem tapasztalok azóta hogy kétszer figyelmeztettek, hogy a vírus mutálódott, a fegyverek anélkül is elértéktelenedtek korábban, most sem látom hogy gyorsabban történne ez...Ami az mk8as fegyvereket illeti, hát igen, szerintem valószínű hogy hamarosan lesz mk9 szint is, stb
Látva azt hogy a kicsit több mint két hete beszerzett Scar mk7es milyen puszítást végzett anno (28as szinten voltam akkor), és most 36os szinten az mk8asra fejlesztett Scar nem hozza azt a szintet ... hát minimum elgondolkodtató az értéktelenedés üteme.. -
Dr.Anonymus
addikt
Minden fegyver fejleszthető mk8ig szóval az ak74 is lehet jó ha némi pénzt/időt beleinvesztálsz
Annyi volt korábban, mint amit most is látsz, rewardokért foglalunk vissza afrikai területeket egy közös számlálóval, csak most már kb az utolsó részt szerezzük vissza a zombiktól, utána új afrikai területek várhatóak, és majd decemberben kína
-
Dr.Anonymus
addikt
ne várj tovább, mert pár nap és lemaradsz a kalasnyikov blue printről
a normál missziók nem nehezebbek mint az összes többi random misszió
[spoiler-on]
igaz, a végén kapsz egy ilyen bosst, de az ellen adnak gépágyút, szóval nem a képen látható csavarkulccsal kell neki állni páholni
[spoiler-off]egyébként igazad van, azt hiszem még a tutorialban kiszabadítatják veled a techet, meg a gunsmith-t
aranyat nem adnak misszióért/lvl uppért
-
Dr.Anonymus
addikt
a spas nem gyógyfürdőket jelent most, hanem Sporting/Special Purpose Automatic Shotgun-t
nekem amerikai pályákon sose volt textura bugom, szóval ajánlok egy clear cache-t az alkalmazásra, majd egy újrainstallt
egyébként hogyhogy nem csinánlod a storyt?
a story mission során kapod meg a tech-et, a gunsmith-t, stb
nélkülük nehéz bármit is kezdeni
arról nem is beszélve, hogy ha most részt veszel a jelenlegi nigériai akcióban akkor kapsz ajándékba egy AK-74es blueprintet
ezt máshogy nem is tudod beszerezni
szóval ajánlott lenne végig nyomnod - pláne mert 1 óra alatt kivégezhető a teljes misszió -
Dr.Anonymus
addikt
ha bármi kérdés van csak szólj nyugodtan
a crowbar-t még ajánlani szoktam mindenkinek hogy szerezze be minél hamarabb
az egyik legjobb ütő fegyver, félelmetes pusztítást tud végezni
különösen hasznos ha kifutnál a töltényből, és kicsit gyűjtögetni szeretnél
meg egyébként is mert "ütős" cucc, jobb vele vadászni mint lövöldözni -
Dr.Anonymus
addikt
Zozzy94:
SCAR megvan, jó is, itt olvashatod a beszámolómat (ha nem zavar, angolul)
A jackhammer bár gyengébb shotgun mint a Spas, de jóval izmosabb mint a Ithaca, és bár shotgun de az újratöltés jóval gyorsabb. Tulajdonképpen a való életben sehol nem találkozhatsz vele, mert csak pár prototípus készült el ebből a fegyverből, sorozatgyártásra sose került sor
A sentry gun-t nem lehet megvenni, de a defense pályákon gyakran összefuthatsz vele ingyenDondenis:
Majd esetleg pár update után lesz co-op mód, de multiplayer (amikor lehetsz zombi is) valszeg még egy jó ideig nem
-
Dr.Anonymus
addikt
szia
A nyilpuska nem túl jó.
4-et lő sorozatban, így ha egy sornyi zombittól akarsz megszabadulni akkor frankó, de egyébként nem nagy szám,
Akkor is négyet lő ha 1 zombi van az utadban ami meg pazarlás
(Másrészt még csúnyább is lett mint az egyben volt, hála az aranyozásnak)
Szóval nem olyan jó mint az egyesben, én nem ajánlom
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest