Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
Szerintem nagyon el vagytok varázsolva.
Ezek szerint most is az állam tarja fenn a bkv-t. ( ezt írtad )
Kvázi a dolgozók kivételével mindenkinek ő állja az utazását.Szerinted ha a Bkv nak olcsóbban jönne ki ingyenesen utaztatni mint jeggyel bajlódni akkor már nem rég ezt csinálná ?
Így sem ő tartja fenn a vállalatot mert már szinte minden ki van adva alvállakozóknak.(#97) sing1ep1ayer : Ha ilyen emnóóberek gondolkodnának ott fent mint Te , akkor már ez a maradék kis tömegközlekdésünk is becsődölt volna.
Szerinted a budapesti dolgozó emberek fenn tudnának tartani egy komplett közlekedési rendszert a munkanélküliek , vidékiek , diákok ,egyetemisták , turisták számára??
Hol éltek ti ?
-
x1port
addikt
Ezt mondom én is.
Abban figyel a GPS.
Szomszéd buszsofőr barátom imádja is
A nagytestvér szemének hívja.És igenis szerintem az NFC-s jegyrendszer sokkal fontosabb lett volna.
Vagy például,hogy az ember ne fizessen 2 megállóra ugyanannyit mint ha egy teljes vonalon végigmegy.
Talán többen is vennének jegyet ha pl 70 forintból megteszi a neki szükséges távot.E-jegyrendszer mellett le lehetne építeni legalább az 50%-át a sok iskolázatlan antiszociális jegyellenőrnek.
A metróvonalon is állnak minden megállóban , legalább 2-3.
Az 2 irányba 4-6 "ember".
10 megállónál ez 40-60 ember . 1 vonalon !!
3 vonalon már 120-180 semmirekellő.ha ezt megszorzom a 100 ezres fizetésükkel az 12-18 millió forint egy hónapra.
És akkoör csak 1 műszakról beszéltem.Iszonyatos pénz megy el erre.
Kvázi pont leszarom,hogy tudom,hogy hol tart a 85 ös busz.Sokkal fontosabb dolgok lennének itt.
-
darvinya
titán
Idézek 1-2 hsz-emből:
Ha ezek az adatok lennének kiküldve, akkor pontosan írná mikorra érne oda, és 5'-es várakozás után nem írna 4'-et érkezésére.
Ez kb. 20 éve van a buszon, még régi Ikarusz buszon fekete dobozka aminek az oldalán ott fityeg a cb.
Analóg rendszer is tud olyan jelet adni (ez nem digitális!) ami átváltják a kijelzőt.
De ezt csak a kijelzővel ellátott megállóban!(#74) x1port
Szegény sofőr barátotad jól megették ezzel.
(#75) Xaels
De tudná, ha a sofőr megnyomná a dugó gombot, stb. és ezt a rendszer fogadná.
Ami most egyedül működik a szerelő kérése. -
darvinya
titán
-
Xaels
félisten
Nem mondtam egy szóval sem, hogy bajom van a BKV-val hisz gyönyörű égszínkék csíkos pizsamában dolgozom egész nap
Viszont a BKK-t és a BKV-t nem szabad összekeverni, most nem írnék litániát arról, hogy miért.
A FUTÁR mint olyan nem csak a menetrendről való tájékoztatásra van. Például ha van valami a metróval akkor az azzal kapcsolatban lévő összes viszonylatra központilag tudnak tájékoztató hangüzenetet küldeni, így az is tájékozódhat az esetleges forgalmi zavarokról és tervezhet másik útvonalat akinek nincs okostelefonja. A 4-6-ossal rengeteg viszonylat kapcsolódik.
-
WinstonWolf
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a BKK menetrendeket, útvonaltervezést és a tömegközlekedési járművek pozícióját élőben mutató applikációja, amely iOS-re, Androidra és Windows Phone-ra is letölthető.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest