- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Ígyvan. Egyébként nem attól tartok hogy nem lenne biztonságos, sokkal inkább hogy nyom nélkül eltünik a szolgáltatás és az adatok egyik pillanatról a másikra akár több év után is.
De pontosan így nem bízok egyetlen felhőalapú szolgáltatásban sem, legyen az Google vagy bármi. Második backupnak megfelel, de a legbiztosabb az itthoni NAS
Persze senkit sem akarok meggyőzni hogy nem jók, én is használom a Skydriveot, csupán semmi olyat nem tárolok ott ami fontos lenne.
-
blueMerle
veterán
válasz
callmeakos #16 üzenetére
Én őszintén szólva 1 bájtot sem mernék ilyen helyen tárolni. Úgyhogy lehet hogy jól hangzik, de én nem bíznék benne az fix. Lehet hogy nincs igazam, hogy előitéletes vagyok, de volt mivel kiérdemelniük azt hiszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Tőzsde és gazdaság
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest