Keresés

Aktív témák

• nakos

senior tag

válasz stratova #116 üzenetére

Igen, ertheto hogy alacsonyabb a fogyasztas. de akkor kerdezzuk meg a lenyeget: Ki a Celpiac? Mert 30+ ev felett mindenkinek van mar sajat lakasa, belefer egy asztali gep, es nem sokat foglalkozunk valljuk be hogy a PC 300 vagy 400 wattot eszik jatek alatt. 14 es 25 kozott pedig igaz sokat jon megy az ember, kollégium, baratnonel alszom stb... de ott meg kinek van 1 millaja? ;]
    Mert ugye az 1-es csoportban elofordul, siman hogy valaki megteheti, nade jellemzoen dolgozo embereknek nincs ertelme 5,5 kg-os elviekben hordozhato de gyakorlatban "jajj b@mmeg de nehez ez" gepet hurcolaszni hetkozben a melohely es a lakas kozott, hogy ures percekben nyomjanak egy kis szuper-elsimitott crysis2-t. A csucsvallalkozokbol is nehezen hiszem hogy 2 targyalas kozott Tokyo-i hotelben eppen a Witcher2-t tolna rajta... szoval a problema itt kezdodik.

Persze tudjuk USA gyerekek a 100,000 USD-s eves tandijak mellett kaphatnak ilyet karacsonyra apucitol - az a 3-4,000 USD mar meg se kottyan, de mar az apuci tuti nem vesz ilyet maganak otthonra - hanem epit egy atomvizhuteses szornyeteget ha eppen ez lenne a hobbija 40 evesen...

Szoval igen szuk reteg lehet ennek a celpiaca, mindenkepp tehetos, vagy ePeniszes userek - akik vagy nem is ertenek az asztali gephez es a szerelgeteshez ezert megveszik a legdragabb laptopot a csili-vili maszlaggal... kifizetven az oriasi felarat.

Mert azert azt is tegyuk hozza hogy a Noti VGA lehet keveset fogyaszt de ha jatszol vele hordozas kozben akkor megint bibi van: lemerul az akksi 45 perc mulva. Ja vagy ugy, be kell dugni a toltot! Ahhm, es nezted mar a tolto mekkora hozza? Az is szep kis combos darab biztos vagyok benne. Szoval ennyit a hordozhatosagrol.

Ha mobilitas kell es jatszani is szeretnel, siman megteszi egy m14x vagy meg olcsobb Acer 4820 - nekem az utoibbi van kivalo - Core i5 480-nal es ATI 6550-nel es 14"-es screennel. 1366x768 -ben minden siman elfut rajta, egyebkent 2 kilo, es az akksija kb 4-5 orat elbir. Vastagsaga 2.5 cm. Ja es a legszebb 160ezer netto. Ennyit errol. Melle lehet epiteni egy asztali gepet Vantage 50.000 pontertekkel... es meg mindig olcsobb lesz mint eme m18x benga tigris :K

• nakos

senior tag

válasz stratova #110 üzenetére

Ennyit az elkepeszto teljesitmenyrol 1Millaert. 1 Millaert osszerakod az en gepemet baratom... 3xGTX580-nal 3x24"es monitorral es megnyaralasra is marad... :)
    Az m18x es az asztali gep teljesitmenyet pedig kb trabant vs porsche viszonylatban jellemeznem... kulonoskepp ha meg 1.1 millaert az SSD se fer bele.. mig az asztaliba bele fog vidaman ferni, meg Raid0 is... :))

• muxi-muxi

senior tag

válasz stratova #38 üzenetére

Csatlakozom. Én egy 4400-ast nyüstölök, ami csendes, erős, és nagyon szép. Ha lesz egy kicsit több pénzem, maradok a Precision-szériánál, csak benevezek egy 6600-asra. Az égegyadta világon minden csatlakozó van rajta, a hűtés korrekt, az adatvédelem is elég jó (giroszkópos vinyó). Szerintem is egy kicsit csiribiri, nekem nem kéne h három színben tündököljön a bill, elég az egyszinű is, és ezt szintén tudja a Precision sorozat.

Arról már nem is beszélve, hogy használtpiacon jóval több lesz belőle, az eredeti ár töredékéért. A jelenlegit is gombokért vettem...

• Tom1939

őstag

válasz stratova #38 üzenetére

Már meg is kérdeztem tudnak e M6600-at hozni, nekem az lenne az igazi. Matt kijelző, brutál teljesítmény és nem "gamer" kinézet. Kint nem is drágább mint ez. Egy full hd m8900 fireproval 2000 dolcsiból kijön alap engedménnyel. Persze itt is lehet rá "karácsonyfa díszeket" rátenni (extrém cpu, rengeteg memória) és triplázni az árat.

Aktív témák

Hirdetés