- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
Aktív témák
-
A.tessz
senior tag
Ezt eléggé benézted, a proci ami benne van pl 900 dollár felár. A vga pedig 500 dollár 6990 m a vga, az alien oldalán is! Ha az eredeti oldalon kikalkulálod ezt a konfigot akkor is 3000 dollár felett van! Persze, a magyar ár irracionális az egyértelmű! itt van a link, ki lehet kalkulálni! A 6970m kártyát sok helyen 6990m nek hívják....
-
törölt tag
Egy szóval nem modntam, milyen notim, asztali gépem van, nem is volt téma.
A hol élsz duma, ha nem látod a világot, csak egy nagyon kis epszilon sugarú körön belül, akkor ne vetísd ki a többire is!
Nem feltétlen van a népeknek nyugaton autója, mert még Bp-n is megoldható az élet néküle, s sokan nem azért vesznek bármit is, hogy legyen, hanem mert arra szükségük van.
Egyik haveromnak asztali gépe van, mióta ráült a notijára, s belenyekkent. Na, ő kétszer hozta el a vasat játszani, egyébként nem jön. A 24" plusz nagyház nem kellemesen cipelhető páros, s nem is mindig megoldható, hogy legyen aki fuvarozza. Amúgy ha ne adj isten Japánba kell menned, akkor hogy oldod meg az asztali géped szállítását?Amíg nem tapasztaltad az itteni netet, addig ne beszélj róla semmit, a magyar viszonyokhoz mérten amint elhagyod a nagyvárosok jobb részeit, már hulladékot találsz. Szóval kételkedj nyugodtan.
Nem egy évet voltam idekinn, már jó pár éve kinn élek, de nyugodtan fantáziálgass a világról, az jobb, mint a valósággal szembenézni. Csak fájóbb a pofáraesés a végén.
hogy 10 éve manager vagy? S minden managert rólad mintáztak?
amúgy teljesen felesleges neked bármit is modnanom, mert a jelek szeritn te fingod a passzát szelet is. -
hunmyke
aktív tag
Nálad a FEAR3 és a Dirt 3 ment fullon i5 + ATi HD 6550-el?
Akkor az én gépemben van a hiba, mert nálam 720p-ben max beállításokkal nem igazán megy akadás mentesen. (Medium beállításokkal már nincs baj.)Acer Apsire 7750G típusú laptopomban i5 2410 + HD 6650-es van 4GB DDR3-mal.
Aliance of Valiant Arms-al meg Call of Duty UO-val játszom rajta a legtöbbet, élvezhető főleg így 17"-on 1600x900-ban.
Nincsenek nagy igényeim.Elég komoly asztali gépet (c2q Q9400, GB X48-DS5 4x1GB ram, HD 6850 etc.) váltottam le erre a laptopra, de nem bántam meg. Villanyszámlán is meglátszott, asztali evett idle 130W + 50W (monitor), terhelve meg 250W + 50W, laptop meg szummázva eszik idle 20W, terhelve 45W.
Na meg hülye módon csak költöttem az asztali gépre, majdnem minden évben legalább 80-100k-t. (Persze utóbbi az én hülyeségem)Írtad, hogy m18x 2 órát se bír akksiról, ez nem teljesen igaz, mint a cikkből is kiderült: "A processzorba épített grafikus kártyának hála nyugalomban akár hat órára is elég lehet a 97 watórás akku, videózni ennek az időnek durván a feléig lehet."
-
Muerte
addikt
Jól látod a dolgokat,nekem is ilyesmi az álláspontom de még egyszer kihangsúlyozom engem a" kényszer" vitt rá h "gamer" laptopot vegyek.Azzal meg már tele volt a t..köm h nyáron felforrósodott fél óra játék után a régebbi laptopjaim és visszavette az órajeleket meg lehibernált,meg amúgy se volt normális gamek-ben elég FPS,az értékcsökkenés meg relatív dolog.Nem vagyok hülye h teljes árban vegyek meg ilyen gépet,elég jó vétel volt 8 hónapja és nem vagyok benne biztos h nagyobb bukóba szállok majd ki belőle mint Te ha eladod a géped
-
Ati007
őstag
azt nem értem miért akarsz meggyőzni mást hogy ami szerinted szükségtelen az másnak is az ,ami neked drága az másnak is
körbe kell nézni külföldi fórumokon és látni fogod elég sok embernek van és többnyire meg vannak vele elégedve, nem mi magyarok vagyunk a célközönség de azért van létjogosultságaha már ennyire ellene vagy írj levelet dellnek és írd le ez ennyiért hülyeség , lehet le is állnak majd a gyártással
-
törölt tag
Egýáltalán nem lázálom, gyarkan van nálunk, s mivel a csapnivaló német net miatt azon keresztül nem lehet kivitelezni, ezért kell költöztetni a gépeket. rohadtul nem egyszerű kivitelezni egy gép + monitor kombót közösségi közlekedéssel szállítani.
De ha nem Lan party, akkor igen, az utazó üzletember, aki kikapcsolódásképp játszik. De sokat utazik, így nem vesz asztali gépet. Vagy nek akarja foglalni vele a helyet magának.
Az anyuzásról szerintem szállj le, mert van egy érzésem, hogy kis tacskó vagy mellettem.
-
törölt tag
A világ boldogabbik" felén nagyon kis része az ebmereknek birtokol saját ulajdonú ingatlant...
Plusz az emberek jelentős része pl. németeknél már nem akar dobozt meg monitort pakolászni, meg kis asztalkát neki. Hanem tetszőleges asztalán a lakásnak akarja hazsnálni a gépét. Lan partyra átmenni nem nagyon lehet a doboz plusz n monitor párossal.Amit mondasz, az szeinrtem csak lázálmod, nem valós életkép globalice.
-
mickemoto
őstag
Azért az a 30+ fölött általánosságban alap lakás enyhe marhaság szerintem.Vagy csak más körökben mozgunk/szinten élünk és ebből adódóan más az ismeretségi körünk.
A notebook-ról meg annyit hogy nagyon jó és nagyon drága. Viszont ha kétszer ennyiért adnák valaki úgyis megvenné, mert az már nem nézi az árcédulát. -
stratova
veterán
Nem mondtam, hogy ennek a gépnek látom értelmét. Próbáltam kicsit rávilágítani arra, hogy nem kell csodát várni az 1 milliós ár ellenére sem egy asztali masinához képest, mert egyszerűen nem lehet ezekbe a gépekbe olyan teljesítményű kártyát tenni, mint egy asztaliba. Belövik, hogy eddig és nem tovább (TDP) és szépen elnevezik a legerősebbet az asztali zászlóshajó alapján, csak ugye ez csalóka.
Más kérdés, hogy pl a Mobility HD 5870 Crossfire is egy visszafogott HD 5770 Crossfirenek felelne meg.
HD 5870M - HD5770
GPU: 850 -> 700 MHz, MEM: 1200 -> 1000 MHz (76.8 -> 64 GB/s)Szvsz olyan notebokkal érdemes még foglalkozni, ami belefér max. 15,6"-ba és ehhez mérten van jó grafikus teljesítménye alacsony üresjárati fogyasztás mellett.
Ilyen szempontból a Llano de még inkább a későbbi Trinity nem egy rossz elgondolás.
Teljesítményigényes munkára meg amúgy sem ilyen gépet vesz az ember. -
nuke7
veterán
ki tart vissza az USA-tól..?
(mert szívesen megyek oda, és csak ugy poénból egyik karácsonyra vennék egy ilyen gépet magamnakcsak EZÉRT akarok kimenni, és ott dolgozni
)
amugy az a plusz ~50W fogyasztás egy normális asztali gépnél nem hiszem, hogy olyan sokat számítana, nyilván 10év alatt sokat számít, de addig úgy sincs meg a kártya.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- BestBuy topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged