- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha egymásmellé raknánk két gépet amin ugyan az a játék fut, egyiken 30 fps a másikon 60 vagy mondjuk 100, biztos vagyok benne, hogy kb 1 perc játék után látnád te is a különbséget és nem a 30 tetszene.
Például ez az egyik legkomolyabb érve a pc-s tábornak a konzol ellen, hogy konzolon sok esetben leesik az fps 30-ra vagy akár 30 alá is, míg pc-n van lehetőség feljebb vinni, hardver fejlesztéssel vagy grafika butítással.Én is minimum 60-on szerettem játszani. 30 az sok esetben élvezhetetlen számomra is.
-
Kasya
nagyúr
Elso hsz-od a forumon lehetett volna valami ertelmesebb is, nem feltetlen egy "szarkasztikus semmi". Ertheto az ok, hogy a 100 fps-hez ragaszkodik. Bizonyos jatekoknal nekem a 60 a min-max. es az alatt inkabb nem jatszok vele. Sot, nekem maniam az, hogy minden maxon menjen, mert van jatek, amivel szinten inkabb nem jatszok, hanem varok egy evet, ha kell.
Tudd elfogadni, hogy mindenkinek vannak igenyei... Neked bizonyara masabb. Neki a lec magasan van e teren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Formula-1
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest