Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztos?
"az egyik, hogy olvastam egy wrz fórumon, hogy nem megy a multi, erről tudtok vmit? nem azért kérdem, mert azt szeretném játszani, meg ne küldjetek el anyámba, én valahogy örülök, hogy csak eredetiben megy, mivel nem sok eredeti gammám van, de ez azt hiszem igazi éke lenne a meglévőknek...valamint amúgy sem lett volna kedvem állandóan új krekket leszedni...nem ér az egész annyit sztem SZAL MEGVESZEM - de csak érdekel, hogy valóban a warezos multinak befellegzett, legalábbis egy időre?"
Az MW2-t az is megvette, (jópáran) akik eddig soha nem fizettek a játékért.
Persze, lehet egy ilyen kevésbe hype-olt játéknál, megéri a dedikált szervert bent hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest