Hirdetés
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic V2 - origami
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak a Collectorsban nyilik meg egy jatekmod? Mindig van lejjebb...
-
Thome
veterán
Smart gun nem alapfegyver a multiban?

-
mephi666
nagyúr
csak nehogy olyan agyonszkriptelt-interakciós-unalmas valami legyen, mint a legutóbbi avp-ben
túlélőhorrorra vágyom és ezt jól megadta a '99-es avp anno... mostanában is próbáltam és adja a hangulatot még mindig... a 2 folytatás meg 1-1 hentelde lett: míg a régebbi a jobb, az új a hígf*s kategóriából -
Janika!2
aktív tag
Várom a játékot.Kíváncsi vagyok mennyivel nyújt többet mint bármelyik Alien hentelős gamma.Én konkrétan ezen összesz*rtam magam anno.
-
sakeee82
aktív tag
Iden ev vege a megjelenes, de mar most kiszivargott, hogyan fog kinezni es milyen plus erteket kepvisel majd a csomag. Erdekes...
-
mephi666
nagyúr
na ezt mondom, nem ilyen kis "karonülő háziállat" volt
...ezt leszámítva nem haragudnék meg, ha valaki meglepne egy ilyen csomaggal, viszont az arányok fordítva közelebb álltak volna az eredetihez (és még talán heroikusabb is lett volna a szobor, ahogy küzd a nagy dög ellen) -
mephi666
nagyúr
szép csomag, de mintha arányait tekintve a queen jóval nagyobb lett volna
...az aliens egyébként mindig is a kedvenc részem volt a 4 közül: bővítettben csak úgy elrepül az a kb 2.5óraa játékra is kíváncsi vagyok, de félek is, mert már bő 10éve nem készült olyan alien-es játék, ami igazán tetszett volna

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 pro / ps5 pro 2tb
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

túlélőhorrorra vágyom és ezt jól megadta a '99-es avp anno... mostanában is próbáltam és adja a hangulatot még mindig... a 2 folytatás meg 1-1 hentelde lett: míg a régebbi a jobb, az új a hígf*s kategóriából
, a játék viszont még nem. Nekem is messziinek tűnik még a megjelenés, lehet szerencsésebb lett volna a Prometheus filmmel nagyjából egy időben megjelentetni.

...ezt leszámítva nem haragudnék meg, ha valaki meglepne egy ilyen csomaggal, viszont az arányok fordítva közelebb álltak volna az eredetihez (és még talán heroikusabb is lett volna a szobor, ahogy küzd a nagy dög ellen)