- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Még múlt héten befejeztem a játékot. Régen játszottam ennyire jó játékkal, teljesen megfogott a hangulata, teljesen "behúzott" a jó értelemben és kellő mértékben be is fosatott.
Ha ez egy is egy konzol port, akkor itt valami iszonyú jó minőségű munkát végeztek, a frissnek éppenséggel nem mondható 7870 -es video kártyámon tökéletesen akadás mentesen futott a játék magas minőségi beállítások mellett, egyedül az aa-ból vettem vissza. Végig azt vártam, hogy úristen mikor lesz már vége ennek a rémálomnak, mikor jutok már ki erről a kurva elátkozott űrállomásról és mikor már azt hittem, hogy na akkor most... akkor kaptam egy hatalmas pofont és újra a mélybe taszított a játék, darabokra tépi a lelket.
Szóval egy igazi minőségi darabról van szó, ami a "mindenre lövök ami csak mozog" fps rajongóknak nyilván nem fog bejönni. Mikor rájöttem, hogy ez nem az a játék amiben ki lehet nyirni az alien(eke)t akkor dobtam én is egy hátast, de átértékeltem magamban a dolgot és nagyon "élveztem". Volt egy pont ahol majdnem feladtam és töröltem az egészet a francba, ez még inkább a játék első egyharmadában volt de aztán csak össze szedtem magam és sikerült túl jutni azon a pályarészen a következő mentési pontig. És ahhoz képest, hogy (kvázi) fps (inkább mondanám belső nézetes túlélő horrornak) kellemesen hosszú is volt, nem csapták össze az egészet az amúgy az fps-ekre jellemző 6-7 órával. Szerintem ez simán ki tett nettó 15-20 órát, nekem ennél persze több volt, hiszen párszor meghaltam és ilyenkor lehetett visszatölteni az előző elmentett állást.
És ahogy vége lett, nekem abból az jön le hogy talán lesz folytatása majd egyszer. Remélem így lesz. -
nubreed
veterán
Egy kis segítséget kérnék.
Van az a pálya rész, ahol meg kell nézni egy video bejátszást az egyik számítógépen, aszem dr. Larkinnek hívják a nőt aki beszél ezen a videon. Ha ezt megnézed jön az alien ugye. Amúgy ezen a pályán, a szoba mellett ahol menteni lehet az állást van az a folyósó aminek a belső oldalán futnak a csövek és ha a szivárgó rész közelébe mész akkor kitőr a tűz belőle. Na ezen a pályán elakadtam, merre kell tovább menni? Hol van a kijárat, a menekülő úvonal, mit kell csinálni, hogy tovább jussak?
Új hozzászólás Aktív témák
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest