Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nubreed

veterán

Még múlt héten befejeztem a játékot. Régen játszottam ennyire jó játékkal, teljesen megfogott a hangulata, teljesen "behúzott" a jó értelemben és kellő mértékben be is fosatott. :DDD Ha ez egy is egy konzol port, akkor itt valami iszonyú jó minőségű munkát végeztek, a frissnek éppenséggel nem mondható 7870 -es video kártyámon tökéletesen akadás mentesen futott a játék magas minőségi beállítások mellett, egyedül az aa-ból vettem vissza. Végig azt vártam, hogy úristen mikor lesz már vége ennek a rémálomnak, mikor jutok már ki erről a kurva elátkozott űrállomásról és mikor már azt hittem, hogy na akkor most... akkor kaptam egy hatalmas pofont és újra a mélybe taszított a játék, darabokra tépi a lelket. :) Szóval egy igazi minőségi darabról van szó, ami a "mindenre lövök ami csak mozog" fps rajongóknak nyilván nem fog bejönni. Mikor rájöttem, hogy ez nem az a játék amiben ki lehet nyirni az alien(eke)t akkor dobtam én is egy hátast, de átértékeltem magamban a dolgot és nagyon "élveztem". Volt egy pont ahol majdnem feladtam és töröltem az egészet a francba, ez még inkább a játék első egyharmadában volt de aztán csak össze szedtem magam és sikerült túl jutni azon a pályarészen a következő mentési pontig. És ahhoz képest, hogy (kvázi) fps (inkább mondanám belső nézetes túlélő horrornak) kellemesen hosszú is volt, nem csapták össze az egészet az amúgy az fps-ekre jellemző 6-7 órával. Szerintem ez simán ki tett nettó 15-20 órát, nekem ennél persze több volt, hiszen párszor meghaltam és ilyenkor lehetett visszatölteni az előző elmentett állást. :D
    És ahogy vége lett, nekem abból az jön le hogy talán lesz folytatása majd egyszer. Remélem így lesz.

• nubreed

veterán

Egy kis segítséget kérnék.

Van az a pálya rész, ahol meg kell nézni egy video bejátszást az egyik számítógépen, aszem dr. Larkinnek hívják a nőt aki beszél ezen a videon. Ha ezt megnézed jön az alien ugye. Amúgy ezen a pályán, a szoba mellett ahol menteni lehet az állást van az a folyósó aminek a belső oldalán futnak a csövek és ha a szivárgó rész közelébe mész akkor kitőr a tűz belőle. Na ezen a pályán elakadtam, merre kell tovább menni? Hol van a kijárat, a menekülő úvonal, mit kell csinálni, hogy tovább jussak?

Új hozzászólás Aktív témák