Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Szerintem a sérülései csak azért vannak, mert már volt jó pár harcias nője

-
Dany007
veterán
Én is pont pénteken láttam egy ilyen dögöt, viszont az kifejezetten méreten felüli volt!
És repült! Itt a negyedik erkélyéről láttam, elhúzott mellettünk. Hát majdnem tele lett a gatyám
Amúgyis irtózom a rovaroktól, de ez akkora volt mint valami anyahajó.Akkor este (szürkületkor) több ilyen repülő zöld bogár is volt a környéken, tehát tudtam mihez viszonyítani.
Na ez a dög meg kb 10x ekkora volt! Olyan 5-10 méterre húzott el előttem és tisztán lehetett látni a szarvát! Na meg a hangja is brutális volt. Arra figyeltem fel. Mint valami minihelikopter. -
Löncsi
őstag
Lehet nem is érdekli. :p Állatvilágban pár egyednél nagyon kevés hím szaporodik csak, szarvasbogaraknál nem tudom, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardvervadászat november elején
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én irtózom ezektől... Persze bántani nem bántanék egyet se (kivéve szúnyog, légy).