- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Zs__
tag
Hali!
Nekem sikerült némileg életet lehelnem a masinába a fejlesztői beállítások néhány paraméterének átállításával. Most nincs előttem a gép így nem tudom, megírni, meg valószínűleg nem is emlékszem mindenre, de egyértelműen jobb lett a helyzet az átállítás előtti állapothoz képes. Most már a netezés is elfogadható tempójúnak minősíthető és messze nem fagy ki (várakozás hibaüzenet) annyiszor mint korábban.
Én is már úgy voltam vele, hogy eladom és veszek inkább egy másikat helyette, de most már nem ez a helyzet: marad, mert az igényeimnek, türelmemnek tartalomfogyasztási céllal most már megfelel.A filmek tökéletesen mennek rajta - eddig egyetlen egynek a lejátszása sem okozott gondot neki - és a gyerekeim által nyüstölt játékok sem izzasztják meg. Igaz, egyik sem super 3D-s akciójáték.
Javaslom mindenképpen kipróbálni, tesztelni a vétel előtt - még ha használtan is veszel - hogy tényleg elfogadható-e a számodra a masina által nyújtott felhasználói élmény.
__Zs__
-
__Zs__
tag
válasz
dragonfire44 #394 üzenetére
Szia!
Kösz' a gyors választ!
Hát ez eléggé elkeserítő. Lehet, hogy a 4.2 jobb mint a 4.4; inkább azt kéne felraknom, vagy simán gyári állapotra visszaállítás, ahogy lentebb említették mások?
Az is gond, hogy egyszerűen nem találok sehol sem főzött ROM-ot hozzá. Persze bőven lehet, hogy csak rosszul keresek.
Azért még majd próbálkozom vele, hátha összejön valami!
Üdv': __Zs__
-
__Zs__
tag
válasz
dragonfire44 #392 üzenetére
Hello!
Custom ROM-ról sajnos nem tudok, viszont lenne egy kérdésem, ha megengeded.
Nekem még az eredeti - vásárláskori - 4.1.x van fent, és a mintegy 1,5 év használat során olyan szinten belassult az eredeti - vásárláskori - önmagához képest, hogy az már súrolja a használhatatlanság határát.
El is indultam, hogy akkor lassan felrakom az alcordigital.hu-ról letölthető 4.4-et.
Ezekszerint azzal sem leszek előrébb?Üdv': __Zs__
-
__Zs__
tag
Hali!
Még két kérdés:
1) A referált hozzászólásban rootolás említtetett, ha NTFS, exFAT támogatás szükséges.
Root-olás nélkül nem is megy a 4GB-nál nagyobb fájlok kezelése (FAT32 korlát) - pl. szép nagy MKV-k?
A root-olás gari vesztés, nem?2) Ez a felbontás (2048x1536) nem teszi túl apróvá a megjelenített tartalom elemeit ezen a kijelző méreten (9,7")? Az tiszta, hogy tű-éles minden, de nem túl pocurik pl. az ikonok, honlapok elemei (nem lehet mindent, és minden honlapon nagyítani sajnos)?
-
__Zs__
tag
Szervusztok!
Végigolvasva a hozzászólásaitokat, ill. figyelembe véve az Alcor honlapján is megtalálható felhasználói támogatás színvonalát egyre inkább hajlok ezen tablet megvásárlására (a WayteQ xTAB-100qcr volt még versenytárs ebben az árkategóriában).
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet most a legkedvezőbb áron megvásárolni? Én a neten at ExtremeDigital-nál láttam 56900Ft-ért
Másik kérdés: a most megvásárolható készülékeken még mindig a 4.1-es Android van, vagy esetleg újabb 4.2? Persze ez biztos függ attól is, hogy ahol árulják, ott mikori a beszerzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest