Új hozzászólás Aktív témák
-
lohari84
újonc
Sziasztok!
Továbbra is segítséget szeretnék kérni abban, hogy mi foglalja le a memóriát (RAM) és hogyan lehet rajta változtatni. Nagyon belassult az utóbbi időben a telefonom és 90% körüli RAM foglaltságot mutat (gondolom e miatt) A futó alkalmazások kb 100-150 Mb-ot foglalnak, több programmal megvizsgálva már, mindig erre jutottam, de hogy a maradék 300-al mi van, arról fogalmam sincs.Tud valaki ebben segíteni, hogy újra a régi legyen a teló? Illetve hogy mi foglalja le ezt a baromi sok memóriát?
Köszi,
Andris -
lohari84
újonc
Sziasztok!
Eddig minden szépen és jól működött a telefonon.
Pár napja elkezdte, hogy a tárcsázás, hívásnapló menü baromi lassan töltődik be és nem tudom miért.
Próbáltam, hogy a hívásnaplót kitörölni hátha az a baj, próbálgattam a nem használt programokat leállítani, hátha kevés a memória a normális futáshoz, de az sem sikerült.
Valakinek valami jó ötlet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest