- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
karcsee88
csendes tag
válasz
akaratos75 #42 üzenetére
t akaratos 75
10 ezer forintért hol kap maga érintőképernyős zenelejátszós kamerás (1,3mp) es bluetooth-os telefont? nem beszélve arról hogy akárhogy nézzük árban megéri.ja és egy alap nokia amiben kamera sincs ott kezdődik hogy 9000.- és van benne egy gagyi zseblámpa.
De különben is miért nem vett a gyerekeknek Iphone-t vagy Nokia n8 at?
Én nem tudom de szerintem maga vásárolta a készülékeket és maga rinyál a gyerekeknek nem jó? tudnak telefonálni vele zenét hallgatni és fényképezni 10 éves gyereknek 13 ig bezárva nem kell ennél drágább telefon. miért? van gyerektelefon Mo.-n lehet kapni.
érti. Bluetooth-rol meg annyit hogy nekem nem az a száma. nekem másegy szónak is 100 a vége ha komolyabb telefont szeretne venni a csemetéinek akkor ajánlom nyissa ki a pénztárcáját mert akkor felkell kötni a gatyát.
ja de különben is minek egy gyereknek hiper tudású mobil?(android,w7,ios)meiket szeretné?netán ciki az alcatel
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest