- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
destroy_
csendes tag
válasz
anonimus25 #209 üzenetére
Sikerült a backup (MTKDroid>kézi scatter file készítés>SPFT>MTKDroid), és rootoltam is.
(XDA és Hovatek fórum bejegyzések segítettek)Windows 10-en nem indul a jelenleg letölthető (3.4) KingRoot installer.
Windows 7-en nem ment rendesen az MTK VCOM driver, viszont telepíthető a KingRoot.Miután elindítottam a KingRootot Win7-en, valahogy rendbe rakta a drivereket, és második alkalomra sikerült is a rootolás
Tovább a recovery telepítésre, aztán jöhet a custom 5.1-es Android (esetleg 6-os).
-
destroy_
csendes tag
válasz
anonimus25 #209 üzenetére
Nem keveset szórakoztam már, de egyelőre még mindig a Backup elején vagyok...
Az MT8127-es chipsethez nem jó a régi "scatter file"-t generáló software(MTK Droid), az ehhez való újabb eszköz (MiracleBox) pedig pont ma reggel szivatott 1 órát... most inkább kézzel megcsinálom egy szövegszerkesztővel.
Viszont van jó hír is, az XDA fórum hivatalos Pixi3 topikjának fejlesztője segít egy custom ROM-ot csinálni a 10"-os verziónkhoz, hogy valami értelme is legyen a rootolásnak (legalábbis én nem látom sok értelmét a root-nak a stock ROM-mal).
Amint van valami kézzel fogható, írok.
Meg lehet összedobok egy angol/magyar friss leírást a Pixi3 (8079) backup/root/recovery-ről, ha már ennyit szerencsétlenkedek az elavult infok miatt. -
Findzs
addikt
válasz
anonimus25 #187 üzenetére
Igen én is többször, többfélével próbáltam egyik sem tudta rootolni.
Itt is írják lépésről lépésre hogy kell kingrootal: [link]
(#188) KubanitoS
Pedig de jó kis tab lehetne ha ezek így működnének ahogy leírtad.
Nekem 1 db játék van rajta meg 1 böngésző és 200 mb üres helyem van.
Pedig amit lehetett mindent leszedtem letiltottam stb. -
KubanitoS
veterán
válasz
anonimus25 #187 üzenetére
Egy Cyanogen modot én is el tudnék azért viselni rajta. A tárhely egyből a duplájára ugrana alapból, lehetne mozgatni a programokat az sd kártyára, talán menne az NTFS sd kártya is...
-
Findzs
addikt
válasz
anonimus25 #165 üzenetére
Még azt kellene kipróbálni, hogy mondjuk egy másik tabon ami kezeli rendesen sd -re telepíteni egy játékot és utána az sd -t átrakni ebbe.
Elindulna vajon?Egyébként ha tudom, hogy ilyen hülye módon kezeli/nem kezeli a tárhelyet nem vettem volna meg.
Egyébként minden másban megvagyok vele elégedve, szép a képe, gyors (amire nekem kell), akku tűrhető, és minőségben egyben van a tab.
Csak éppen szinte a használhatatlanságot súrolja, hogy alig lehet rá rakni valamit.
Csak tudnám minek rá a gps? Egy offline navi europa térképpel rá sem férne. (vagy, csak az)A lenovon gyárilag telepítve van a kingroot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest