Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
debrecenikri #55 üzenetére
Nekem meg egy lassan 3 éves felsőkategóriásom (Droid 4) van, 1GB RAM-mal (a tiédhez hasonlóan 4.1.2-vel), és képzeld, bírja a 7-8 lapos böngészést, Firefoxból facebookozással és asztali MA! fórummal, de a FB messenger rendszeresen bezárja magát vagy újratölt, természetesen szigorúan gépelés közben.
Szerintem senki nem állítja itt, hogy a telefon hibája, hogy kevés 512MB, sokkal inkább a szarul megírt alkalmazásoké. Pl. a FB-app simán elfoglal 50-70 MB RAM-ot, és emellett ha használod a messengert az még meg tud enni vagy 30MB-ot.
Szóval elégnek kéne lennie az 512MB-nak az ésszerű keretek közötti felhasználásra, csak ameddig a csúcstelefonokba 2-3-4GB RAM és az 5 éves PC-s processzorokénál nagyobb teljesítményű SoC kerül, addig az app fejlesztők nem fognak odafigyelni a megfelelő felhasználói élmény biztosítására régi vagy alsókategóriás készülékeken. -
pengwin
addikt
nem mondtam, hogy ez olyan felhasználói élményt nyújt majd, mint az enyém (tudom, hogy nem fog, tényleg kevés az 512MB).
Csak rá akartam világítani, hogy így is lesz olyan felhasználó, akinek ez komoly elõrelépés és kellemesebb lyúzer ekszpíriensz lesz, mint korábbi készülékei -
pengwin
addikt
azoknak nem fog feltûnni a lassuság/akadozás, akik most váltanak 1 magos, 256 MB RAM-os telefonokról.
én is nagy megelégedéssel használok egy Droid 4-et (2*Cortex-A9, 1GB RAM, 4" qHD), ami elõl sírva menekülnének a csúcsgépekhez szokott lyúzerek, nekem viszont Galaxy Ace és Young DuoS után nagyon kellemes élmény
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest