- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
pokszi2000 #35 üzenetére
Nem értem, minek vesz valaki ily-ennyire "low end" terméket. Szerintem ez már az a kategória, amire nincs magyarázat, mint a jelenlegi "csúcs" készülékekre sem. Az egyik már túlontúl keveset tud, a másikat meg szinte sosem fogja kihasználni a tulaj, mert esetleg egy-egy játék hajtja ki majd fél év múlva. És azt sem értem, miért vesz valaki telefont játékra? De ez lehet, hogy az én bajom.
Ez a készülék is majdhogynem elrettentő példának jó csak. Aki kezdő droidos, itt is fogja megutálni az egészet nagy valószínűség szerint, mert szerintem nem felhasználói élmény az, amikor böngetés után üríteni kell a memóriát, hogy egy bejövő hívás ne akassza meg. Mi van, ha böngetés közben jön a hívás? HR?
Aki telefonálni akar, meg talán fényképezni, annak van hagyományos telefon sokkal jobb akkuidővel. Aki böngetni akar, az is jobban jár egy kis tab-bal szerintem, mert ez a méret és felbontás kevéske netezni. Ha meg mindenképpen telefonálni akar és böngészni, akkor meg jobban jár, ha kínából rendel, mert akármerről nézzük, ugyanazon áron jobb készüléket talál.
De ez csak az én véleményem.
-
kelly416
veterán
Érdekes, itt nem tolongnak úgy a hozzászólások, mint a prémium készülékeknél...
A maga szerénységével még jó is lehet, csak találja meg a megfelelően türelmes tulajdonosát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged