- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
thegtageri
csendes tag
Srácok, kitkat meg minden, de mekk lett e már oldva z az idegesítő probléma, hogy alkalmazásokat nem telepíthetünk át sd karira?
-
thegtageri
csendes tag
Nekem enyhén pirosan világít az első kamera sötétben hívàs közben. (frissítÈs utàn) Nektek?
-
thegtageri
csendes tag
Nekem megevett 2 töltőt. Most dr csamcsungtöltő orvosoli a helyzetet.(csak nyomni kell hogy töltsön) Mellesleg suliba alvó állapotban 2 óra alatt 31-ról lement 3ra az akksi, az érintő meg nem a legjobb.
-
thegtageri
csendes tag
A dragontail elég erős, gg2 fölött van picivel. Szilikon tokot és fóliát rendeljek rá vagy keressek a környéken? Utálom a netes rendelést :3
-
thegtageri
csendes tag
Nekem egy telefon is elég
ez az eddigi legjobb telefonom. A gtasa ügyet megoldottam, szépen fut.
-
thegtageri
csendes tag
Akkor valaki segítene az SA val kapcsolatban? Playen ugyebár nem is jelenik meg, + nincs rá keret. A data és az apk is telepítve volt. Mellesleg mikor offline game re pattoltam befagyott a telefon. Vodás ugyebár. Ui: bocsi az inaktivitásért, csak zánkán az ajtpnek nincs wifi.
-
thegtageri
csendes tag
válasz
#86973952 #511 üzenetére
Azért kicsit lelankadtam, amikor nem röffent be, ugyanis 7 éve játszok azzal a játékkal, és egy négymagos masina 1 gb rammal nehogymá" elvigye a Modern combat 5-t de a GTA sa-t ne. De igazad van, nem telót kell játékra használni, mégis jó érzés a kedvenc játékoddal játszani akárhol. Fura telefon ez, nem bírják publikálni azt, hogy milyen üveg van rajta, milyen kamera, kijelző felbontása stb. De a vas erős,
-
thegtageri
csendes tag
Hoppá! Megvan az első játék ami nem indult el a telón. A Gta San Andreas, amit furcsállok, mert egy sgs2-n fut laggmentesen.
-
thegtageri
csendes tag
válasz
#86973952 #500 üzenetére
Nagyon érdekes válaszokat adsz
. Sose válaszolsz egyértelműen. Ne vedd sértésnek.
Mellesleg lehet olcsón szerezni hozzá controllert? És egyáltalán lehet hozzá csatlakoztatni? Tegnap meg egy csajnál akartam tokot venni, szilikonért érdeklődtem, és azt mondta, hogy beleolvad a melegbe. Igaz ez?
-
thegtageri
csendes tag
Sziasztok.! Hétfő óta van PoP c7–esem, az 1 gb-s verzió. Egy VS 2-ről váltottam, óriási ugrás. Lenne pár kérdésem. Nektek is gyönke a jack csatlakozó? Csak mert nekem igen nem veszi be a füleseket. Tényleg dragontail üveg védi a kijelzőt? A játékok amiket kipróbáltam, mind akadásmentes: GTA VC, RR3, terraria, minecraft, bad piggies stb. Nagyon gyors gép, csak a jack csati zavar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Medence topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest