- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
banuszzs79
tag
Tud valaki beszámolni javulásról 4.4-en? kamera ügyben hozott változást ?
-
banuszzs79
tag
Kicsit nagy itt a káosz nekem ezer meg ezer rom de melyik mit tud engem nem igzat a design van amivel jobb a kamera például mert az itt a tré nagyon ha a d nevü cuccra kijött az új szoftver akkor az x-re miért nincs még ugyanaz a telefon nem? szóval melyik a top rom amivel nincs gond és valamit javít a teljesítményen a cucc a csilli villi desingt kivéve mert az nem érdekel.
-
banuszzs79
tag
Én semmi változást nem látok fel se tudom fogni hogy miért nincs egy értékelhető szoftver a kamerához mert még azt se lehet beállítani hogy sd kártyára mentsen...ez botrány...és most egy frissítés amiről azt se tudjuk hogy micsoda vagy mit csinál vagy egyáltalán...
-
banuszzs79
tag
Tesztelem a telefont
nagyon durván meg vagyok elégedve vele szemem már megszokta a felbontást meg a fényerőt a samsung után és most szinte észre se veszem hogy gond van
a fényképező meg csak benti fénynél vérzik el
kint simán átmegy a vizsgán
minden más ott van a szeren olyan mint a villám egy két apró progival még tovább tuningolod mint nova launcher meg tárcsázó progi egy két kamera progi és fullos a cucc... ennyi pénzért ajándék
-
banuszzs79
tag
Hát feltettem a lenovo apot
sok változás nincs esetleg valami jó beállítás segíthet tapasztalatok?
-
-
banuszzs79
tag
Srácok vettem egy ilyen telefont Vodánál hozzám dobták 11 ezerért... hát meg vagyok lepődve jó kis teló ez kicsit mondjuk a kijelző hanyag de hát ennyiért semmit se lehet kapni egy mobilos boltban sem
! Tegnap óta gyűröm és lassan megszokom... Gyors mint a villám
... Csak egy gond van a Kamera
az botrány szar
!
Van valakinek megoldása rá hogy lehet e valahogy tuningolni legalább egy hajszálnyit legalábbakkor már elégedett is vagyok
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest