Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaydome
senior tag
-
ddaydome
senior tag
Szia!
Szerintem első körben menj el egy olyan üzletbe vagy többe, ahol ezeket a készülékeket kipróbálhatod. Aztán, ha van időd vagy kedved, nézd meg, hogy milyen alkalmazások kellenek neked alapvetően és nézd meg azt, hogy van-e a kinézett platformok áruházaiban. Mérd fel az igényeidet újra és megtalálod a választ Neo!
Nekem az a bajom az Androiddal, hogy kiszámíthatatlan az, hogy ki milyen stabil rendszerrel látja el és szerintem ez még kategóriánként is változik és ha rossz, akkor anyázni fogsz.
A Windows-os telefonnál meg csont ugyanaz az összes rendszer, állítólag stabil is emiatt, de kevesebb az elérhető "áru".
-
Bogyi007
veterán
Teszt és első vélemények elolvasva.
Hát nem tudom, egy Xperia U-t cserélhetek le jövő héten piroséknál és azt használva a droidból és főleg a Sonyból elegem lett.
Először arra gondoltam, hogy platformváltás lesz és megyek a Nokia 625-re aztán megláttam az Lg Optimus L9 II ami Go+ csomagban 10e forinttal lenne drágább mint a 625 és most itt van ez ami szintén 10e forint difivel van a Nokiahoz de lefele 1 forintba kerülve.
Igazából a Nokia és az Alcatel lesz a döntés tárgya. Felbontás és kijelző téma nem pálya, mivel az Xperia U Tft-Lcd kijelzőjével is jól boldogultam. A méret sem probléma, egyrészt ekkora telókkal még lehet beszélni, másrészt nem kellene tabletet vennem.
Nem tudom hogy melyiket válasszam. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest