Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gustavsson

csendes tag

válasz sephirot #1293 üzenetére

Végre valaki a régi 858-asok közül! ;) (alias Huawei u8160)
    Nekem is volt régen, imádtam! :) 1,5 év alatt szinte nem volt olyan nap, hogy ne cserélgettem volna rajta a custom ROM-okat, remekül meg lehetett rajta tanulni az android mókolás csínját bínját, már-már vérprofi szinten :R Persze olyan szakértői gárda mellett nem volt nehéz, mint amivel az a teló rendelkezett, az itthoni és külföldi fórumok is tele voltak önkéntes fejlesztőkkel. És hát elég olcsón adták ahhoz, hogy elterjedjen, annak ellenére, hogy gyári ROM-mal természetesen egy lassú, használhatatlan fos volt. És ez szó szerint értendő :) Meghekkelve viszont szinte a világ 8. csodája, ahogy az a gép hasított, ráadásul 5-8 napokat bírt közepes használat mellett :D

A C7-essel egyébként én is egyből azt éreztem, hogy pont jó úgy, ahogy van. Még a gyári játékok/appok sem zavartak, pedig ez nálam nagy szó. Hardveresen kifejezetten erős, a képernyő nekem még bőven az elfogadható szinten van (pedig párhuzamosan egy IPS-est is használok), és pont annyiba kerül, hogy még ne sajnáljam. Pedig sosem használtam tokot, vagy fóliát, esni is szoktak a telóim (3 kislányom van, 2008-2011-2013-as évjáratúak), zsebbe-táskába is mindig csak úgy a'la natúr be van dobva, de nekem valahogy nem karcolódnak a képernyőim. Homokszemcsét mondjuk még nem dörzsöltem rajta nagy erőkkel, az biztos kifogna bármelyiken ;)

Nekem frissítés után sem fogyaszt sokat (2-3 naponta töltöm, közepesnél erősebb használat mellett, bekapcsolt wifivel és 3G-vel), nálam csak két bosszantó apróság jött elő az fw-vel, de szerencsére sikerült orvosolni.

törölt tag

válasz sephirot #1293 üzenetére

A telefonnal alapvetően szerintem nincs gond. A droiddal és a szolgáltatásokkal már annál inkább. Meglátjuk milyen változást hoz majd az 5.0 sütemény, de én nem hiszek a csodákban. Alig várom már, hogy kiforrjon az Ubuntu. :)

Sajnos ebből adódóan más telefonnal sem fogsz jobban járni, ha nem akarsz mókolni, vagy legalább egyet ROOT -olni, letiltani néhány Google app -ot. Én 3 telefont használok, mindegyiken küzdök ezekkel a gondokkal. Szimplán normális akksik kellenének, meg hogy a szolgáltatók emeljék a nevetséges adatforgalmi keretet. HA már 4G van...

Lenne erre egy MIUI custom ROM, én már akkor is boldog lennék.

Új hozzászólás Aktív témák