Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gustavsson
csendes tag
válasz
sephirot
üzenetére
Végre valaki a régi 858-asok közül!
(alias Huawei u8160)
Nekem is volt régen, imádtam!
1,5 év alatt szinte nem volt olyan nap, hogy ne cserélgettem volna rajta a custom ROM-okat, remekül meg lehetett rajta tanulni az android mókolás csínját bínját, már-már vérprofi szinten
Persze olyan szakértői gárda mellett nem volt nehéz, mint amivel az a teló rendelkezett, az itthoni és külföldi fórumok is tele voltak önkéntes fejlesztőkkel. És hát elég olcsón adták ahhoz, hogy elterjedjen, annak ellenére, hogy gyári ROM-mal természetesen egy lassú, használhatatlan fos volt. És ez szó szerint értendő
Meghekkelve viszont szinte a világ 8. csodája, ahogy az a gép hasított, ráadásul 5-8 napokat bírt közepes használat mellett 
A C7-essel egyébként én is egyből azt éreztem, hogy pont jó úgy, ahogy van. Még a gyári játékok/appok sem zavartak, pedig ez nálam nagy szó. Hardveresen kifejezetten erős, a képernyő nekem még bőven az elfogadható szinten van (pedig párhuzamosan egy IPS-est is használok), és pont annyiba kerül, hogy még ne sajnáljam. Pedig sosem használtam tokot, vagy fóliát, esni is szoktak a telóim (3 kislányom van, 2008-2011-2013-as évjáratúak), zsebbe-táskába is mindig csak úgy a'la natúr be van dobva, de nekem valahogy nem karcolódnak a képernyőim. Homokszemcsét mondjuk még nem dörzsöltem rajta nagy erőkkel, az biztos kifogna bármelyiken

Nekem frissítés után sem fogyaszt sokat (2-3 naponta töltöm, közepesnél erősebb használat mellett, bekapcsolt wifivel és 3G-vel), nálam csak két bosszantó apróság jött elő az fw-vel, de szerencsére sikerült orvosolni.
-
törölt tag
válasz
sephirot
üzenetére
A telefonnal alapvetően szerintem nincs gond. A droiddal és a szolgáltatásokkal már annál inkább. Meglátjuk milyen változást hoz majd az 5.0 sütemény, de én nem hiszek a csodákban. Alig várom már, hogy kiforrjon az Ubuntu.

Sajnos ebből adódóan más telefonnal sem fogsz jobban járni, ha nem akarsz mókolni, vagy legalább egyet ROOT -olni, letiltani néhány Google app -ot. Én 3 telefont használok, mindegyiken küzdök ezekkel a gondokkal. Szimplán normális akksik kellenének, meg hogy a szolgáltatók emeljék a nevetséges adatforgalmi keretet. HA már 4G van...
Lenne erre egy MIUI custom ROM, én már akkor is boldog lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Macska topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(alias Huawei u8160)
1,5 év alatt szinte nem volt olyan nap, hogy ne cserélgettem volna rajta a custom ROM-okat, remekül meg lehetett rajta tanulni az android mókolás csínját bínját, már-már vérprofi szinten
Persze olyan szakértői gárda mellett nem volt nehéz, mint amivel az a teló rendelkezett, az itthoni és külföldi fórumok is tele voltak önkéntes fejlesztőkkel. És hát elég olcsón adták ahhoz, hogy elterjedjen, annak ellenére, hogy gyári ROM-mal természetesen egy lassú, használhatatlan fos volt. És ez szó szerint értendő