- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer man
tag
Sziasztok! Hosszú ideje használom ezt a telót (vodás verzió) és amire nekem kell teljesen jó. Nagyon jól bírja az aksi és teszi a dolgát minden helyzetben. Még romot sem frissítettem, az van rajta amivel kijött.
Párom beáztatta a telcsijét és gondoltam ezt neki adom, én meg szerzek egy hasonlót magamnak de nem tudom a többi gyártó kínálatai közül mik azok amik hasonló képességgel bírnak. Max 40-45 ezerig esetleg elmennék árban. Ha tudnátok ajánlani hasonló telót ami megfizethető azt megköszönném. Ezt sajnos már nem árusítja a Vodafone. Mióta ez megvan én telefonokkal nem foglalkoztam, így a mostani modelleket nem ismerem. Kellene pár amit esetleg összehasonlítanák de több száz tesztet biztosan nem lesz időm átolvasni.
Előny ha cserélhető az aksija és a sebességet úgy hozza, mint ez.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OTP Bank topic
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest