- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
válasz
pècsimunkás #65 üzenetére
Nokia 710?
-
ted_mosby
senior tag
Minden mobilnál van egy valami amit kiemelnek , arra megy a Marketing és úgy próbálják eladni. Itt gondolom az ár és a Dual-Sim, ami fontos, de nekem annyit nem ér, hogy ha este összeülünk a kertben a barátaimmal, ne tudjam megörökíteni a pillanatot mert ebbe nem raktak vakut. Mert a két SIM kártyámmal nem tudok fényt kreálni.
De persze ha nem fényképezel sokat, és akarsz egy olcsó telefont, mondhatni megéri, és ajánlott plecsni is ami sokat dob rajta. Szóval : Nem azt mondom hogy hülyeség a Dual SIM csak ha ezzel akarják eladni, akkor már veszek egy Windowsos Nokiát, ilyesmi áron. És igen ez teljesen szubjektív. Csak leírtam a véleményem erről.
-
ted_mosby
senior tag
JA és szerintem kezd unalmassá válni a dupla sim...
-
ted_mosby
senior tag
Hát ez így nem lett annyira jó szerintem. A legfontosabb kérdésem először is hogy hol hagyták a vakut
? A gyorsasággal meg az árral nincsenek gondjaim , sőt.. Azért viszont kell itt is kompromisszumokat kötni a jó árért. A vaku (ahogy már írtam feljebb) miatt a fényképezése gondolom, meghalt. A kinézete sem a legjobb, és még nagy is . Hát , inkább várom a következőt
Egyszer megnéznék egy WP7-es AlcateltAz szerintem nagyon adná
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest