- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi02
tag
Üdv!
Unlock kódot tud valaki? 30-as a teló. -
senior tag
Itt lehet hirdetni ilyen telefont?
Lenne egy független készülékem pár ezer Ft.-ért..
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Állandó telóm jelenleg szervízbe, volt a szekrénybe egy pop c1, de valami miatt nem indul el a telefon, nem tudok hard reset-ezni mert nem nyitja meg a recovery-t. Tud valaki segíteni ebben? (Lehet hogy régen ügyködtem valamit és elrontottam a romot , nem emlékszem már... jólenne átmenetileg viszont.
-
Krill77
őstag
A beépitett vilagóra b*romságot mutat. Most látom. Feltételeztem, h real-time frissül. Hát, nem.
-
Krill77
őstag
Hi. Ha jól emlékszem a telon lévő swiftkey gyári. Frissiteni viszont nem lehet. Tud valaki valami megoldást erre? Köfi.
-
rin33
senior tag
Nekem elindult a RealRacing3. A kissé döcögős kezdet után meglepően simán fut! Az Asphalt8 egyébként akadásmentesen fut. Most a MediaModV5 Rom-ot használom.
-
Gábor0
tag
Féláron adtam el. 5000 Ft-ért, Telenor függő!
-
senior tag
Eladó egy ilyen telefon, 1 éves, független, kétkártyás, elejétől tokban és fóliázva. (fólia cserés rajta)
Gyári állapotban és csomagolásban.
Érdekel valakit?
Mit érhet most?
-
Krill77
őstag
Tudom, hogy lassabb lenne. De sztem ha az mber nem jatszik es nem chromeot használ hanem opera minit akkor kifejezetten gyors még a programok kozti valtas is. Valmi mas megoldas nincs? Pixelek csokentese vagy barmi. Utalom, h állandóan felrenyomok a swiftkey ben, hiaba a legnagyobb méretű a bill. Olvastam vlamit regebben, h nemcsak a ffelbontással lehet játszani.
-
ORCA58
addikt
Ez érdekes kérdés. A képernyő felbontását a rajta elhelyezett képpontok száma határozza meg, amit a gyártósoron helyeznek rá. A megadott érték mindig a maximálisan elérhető. Ez egyébként mióta képmegjelenítő létezik így működik. Még a CRT tv-ken, monitorokon is a maszkon lévő lyukak száma adta a maximálist felbontást. Ugyan ez a hardver nagyobb felbontású kijelzővel lassabb lenne a képmegjelenítésben, a megnövekedett számítási igény miatt.
A rövid válasz, csak telefon cserével ![ Szerkesztve ]
-
senior tag
esetleg a beállítások/alkalmazások menüben egyenként (nem mindet, inkább csak a letöltött nem google-os alkalmazásokat) át lehet helyezni az SD kártyára.
Szintén most tettem meg én is memóriaelfogyás miatt.
Egy ideig ki lehet húzni vele, de én samsung note 2 után egy ideig kényszerből használva a hajamat kitéptem a lassúsága miatt..
512 MB RAM és 2 - valamilyen magos - CPU nem sok mindenre elég, gyakorlatilag hívásra meg sms-ezésre, esetleg chatelésre, de akkor meg miért okos telefon az okos telefon.. ez így csak nagyon vésztelefonnak elég..
[ Szerkesztve ]
-
Krill77
őstag
Nem tudjátok, h vehetném feljebb a felbontást? Ugy, h ne is essen szét a kép és ne is haljon be. 320x480 helyett, mit lehetne beallitani? Vagy egyéb megoldás?
-
csibor
addikt
Megtelt a belső tárhelyem. Nem tudok semmit frissíteni, ilyenkor mi a megoldás? Vagy hogy lehet a sd kártyát használni? A beállításoknál a sd használata van elsődlegesnek megadva.
-
-
Krill77
őstag
Megnéztem. Egyszerűen lötyög az anyában az apa. Létezik, hogy valamelyik igy megkopjon?? A telon lévő aljzat stabil, de ha bedugom a kábelt elég komoly holt játéka lesz.. Csodálatos. Vajon a tescoban meddig kinlodnak vele ha visszaviszem?
-
ORCA58
addikt
-
Krill77
őstag
Még van egy kis gondom. A teloban a tolto csati mozog kicsit, mivel ha toltom es kozben hasznalom el-el alszik a kis led, tehat erintkezesi hiba van. Meg egy honapig garis. Vajon javitjak vagy cserelnek? Mennyi ideig, no meg addig mivel telefonlnank. Viszont felek, hogy tovabb romlik. Ha nem használom töltés közben, azaz nem mozgatom, akkor egyébként jol tolti.
-
Krill77
őstag
Itt teljesen lemerül, ki is kapcsol. Eleg zavaro ha az ember elfelejtkezik megnézni mennyinél is jar a százalék mutato es esetleg pont menne el otthonró.. Mondjuk az is igaz, h ezeket az akksikat 80-90 % nal érdemes lehuzni a toltorol. Nagy előnye viszont az akkunak, h nagyon gyorsan tölt.
Meg a ki-be kapxsolaskor állandóan felugro Launcher valasztoval kene kezdeni valamit. Tobben is irtak feljebb. Muszáj volt feltenni egy launchert mert az ikonokat nem lehetett lezarni alapbol, tul érzékenyek voltak, mászkáltak minden fele.
-
ORCA58
addikt
És ténylegesen merül, vagy csak az akku töltöttségjelző megy gyorsan lefelé.
Több telefonnál lehet olvasni, hogy van egy-egy példány amelyiknél a kijelzés nem a valós értéket mutatja.
A családban van egy Lenovo, amely 40%-ot mutat, mikor teljesen lemerül. Az használati időt ez nem befolyásolja, de bosszantó. -
-
Krill77
őstag
Olyat nem vettetek eszre, h ha 100% ig toltitek, rohamosan merul? Mindig figyelni kell, h 90% nal le legyen veve.
-
ORCA58
addikt
Ez egyedi hiba lehet, hogy túl érzékeny a gomb a telón.
A tok emiatt is hasznos, amellett, hogy védi a telefont (más telefonnál is) mert a gomb ekkor mélyebben vannak mint a tok széle, nehezebb véletlenül megnyomni. A Huawei telómnál meg azért is jó, mert így az autóban a tartómba csak így tudom beletenni, mert a bekapcsoló és a hang le közé kerül a tartó, de a gombot nem éri el. -
csibor
addikt
Elvileg sikeresen rootoltam. A kérdésem az lenne, a segélyhívást valahogy meglehet valahogy szüntetni? Már vagy 10 szer felhívtam a 112-őt a zsebemmel
-
ORCA58
addikt
Még nics Root, de után milyen alkalmazásokat lehet törölni. Megölni nem, szeretném szegény Droidot.
Root után létezik Unroot is?Ami zavar a gyári launcher, mert mindig feljön a választó kérdés, ha másikat használ az ember.
Többször feljön pl. játék közben az YARIS 3.5 MMI TEST. Fogalmam sincs mire jó. Ezt is kivenném ha lehet, ill. sok felesleges marhaságot.
Unokámé, így a játék és zenehallgatás a legfontosabb. Szegény jogosan sokat panaszkodik a fenti jelenségek miatt. -
vimana
csendes tag
válasz BeerBier #301 üzenetére
Megnézték MediaMark szervó pontján, szerintük határértéken bell van!
Két hét alatt vizsgálták be, szerintük aksi is ok.
Aki átvette pultnál, szerinte ne dobjam újra vissza, mert semmit sem tesznek vele, kis tétel 14ezerFt, ezen nem rágódnak amúgy sem, szóval ne.Na most ez friss, most lesz egy két hónapos. Mindig a dobozos töltője vitte, a ház új épület, nincs túláram és társai, de mégis kérdés a kérdés.
A teló jó, de az aksi. Veszek eggyet Győrben, Mediaban egy akku 5000Ft, a városban kintebb 1600Ft, tesztelhetem is akár. De mediaban semmit nem engednek. Előbb vedd meg, aztán állj sorba, ha még sem jó.
Idén kb 120ezret költött párom elektrotechnikára, de egy forintot se vitt a MediaMarknak, mert ő okosabb lett nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Politika
- Nintendo Switch
- Akciókamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Robotporszívók
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest