- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Atz szeretném kérdezni,hogy erről a masináról van valahol topik?
http://www.t-home.hu/lakossagi/keszulekek/tablagepek/alcatel/alcatel_one_touch_evo7_hd_wifi
Köszönettel.
-
kromatika
veterán
szerintem ezen az áron ,van létjogosultsága.
-
djculture
félisten
Korrekt igény lenne, de látva a sok rosszat heti szinten ezeket nem igazán úgy csinálják. Összetörtet alig látok mert azokat vissza se hozzák, tehát nem az a baj hogy valaki nem vigyáz rá. Tegnap ebből is láttam jó párat a dobozban, se kép se hang egyiknél se: [link]
Azt mondta a srác van amikor már az újat előveszi és fél kép van meg az akksi nem veszi a töltést meg ezer féle baj. -
hitvanyalak
senior tag
Személy szerint soknak érezném. Mondjuk én tényleg fogyasztó vagyok, akármit veszek meg egy évet számolok rá, ha nem volt vele baj/és általában nincs/ akkor rendben.
Egyszer vettem egy hazsnált 13k-s táblát és borzalmas volt, borzalmas. De azért mert iPad 2-ről léptem át rá, tehát anélkül lehet, hogy azt mondtam volna hmm nem az igazi, de nem baj.
Valamint azért a mai 20k-s cuccok egészen mások, mint a három évvel ezelőttiek... most hirtelen nincs a kezemben egy, de gondolom netezésre elég a gigás proci meg a 480x800, ha nem akkor nem szóltam. -
djculture
félisten
válasz
hitvanyalak #9 üzenetére
Jó csak ugye nem mindegy hogy meddig működik valami. Az ilyen 20-40 ezres táblákból, havi szinten összejön a direkt laptopokkal és táblagépek javításával foglalkozó havernál is egy nagy papír doboznyi rossz.
Nem igazán úgy látom hogy huh de megbízható cuccok. Inkább elektronikai szemétgyártás.
Szépen visszakerül a gyártóhoz az meg ad egy másikat és a régit ledaráltatja. -
hitvanyalak
senior tag
Így van. Csak amikor valaki vesz egy húszezres táblát, akkor ne akarjon rajta a legdurvább játékkal játszani, vagy nagy-felbontású filmet nézni, mert ha esetleg nem nézett utána a dolognak, akkor általánosítani fog...Mint ahogy csak az olvasáshoz sem kell egy iPad 4/TF infinity...
Én személy szerint teljes mértékben táblapárti vagyok, laptopot is kb. az iTunes miatt használok csak. -
djculture
félisten
Néha megnézni egy két oldalt arra tényleg jó. Csak hát nem itthon ahol vagy aranyáron tarthatsz fenn mobilnet elérést vagy pedig szaladgálhatsz nem zárt wifiket keresni.
Múltkor hwsw-n volt egy cikk amiben taglalták a mobil net szerződések száma és forgalom vissza esett mind a három szolgáltatónál, nem is tudom miért.
Itthon ez se működik normálisan. -
hitvanyalak
senior tag
Az ilyen készülékeknek köszönhetően tud elterjedni a tablet a mindennapi háztartásokban, a fontos csak az, hogy aki ilyet vesz ne csúcsteljesítményt várjon el...
-
Akkor ez végül Evo7 HD?Megválaszolom magamnak
, - nem
-
persil
nagyúr
Most nem azért, de már csak a kijelző felbontása és az 1 giga ram miatt is ezerszer jobb a többi olcsó(mondjuk ~150$) tabletnél.
Ha tényleg 100-150 dollár között lesz, akkor simán jobb vétel, mint a többi kritikán aluli cucc.(800*600, 512mb ram, el nem induló appok, nulla support, optimalizálatlan rendszer etc etc)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged