Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micuir_M
tag
válasz
konzolostóni #24 üzenetére
Szerintem ez ebben a formában nem igaz.
Pl. én :-) nemrég vettem új telefont. Vehettem volna Androidost is, ehelyett vettem egy SE Cedart. Telefonálni lehet vele, a mailjeim lejönnek rá, jó zenei funkciók és még a Youtube videók is megnézhetőek vele (Sőt, elvileg van hozzá FB és Twitter kliens is). Persze kisebb a képernyője, mint egy érintősnek, viszont pozitívuma az, hogy nem érintős és normális napi használatra teljesen jó.
-
dz1989
senior tag
Az lehet, és akkor elnézést. Esetleg egy hivatalos és egy gyakorlati adotott lehet írni mert azt sokembert érdekelné. Az ékszer mérleg az már szerintem pontos. Én a tömegből nem csinálog probrémát. Telefon választásnál, az sem érdekel ha az addott model a konkurenciához képest tömegben ciki.
-
Ricardo
titán
-
dz1989
senior tag
Most ez vicc? A tömegét hogy hogy nem tudjátok? Már egy boltban ki helyezet zöldség mérleggel reális adatott lehet kapni. A mehacnikájára kiváncsi lennék. De ezzel a tudással 3 ével ezelött kelletvolna kiadni, mert ebben a kategoriában akkoriban a 3,5mm füles csati nagy szám lett volna . A kijező felbontás hát.
-
nicu71
addikt
hát én is betudom az uborkaszezonnak hogy ilyen tesztek születnek....
de soha nem tetszett ez a randa kagyló forma
-
cefre00
tag
válasz
konzolostóni #24 üzenetére
Azért vannak ilyen mobilokról tesztek, mert nem mindenki pistult bele a tepsikbe. Vannak emberek, akik a telefonjukat tényleg CSAK telefonálásra használják, és nekik egy ilyen kis kagyló nagyon jól jöhet ám!
-
konzolostóni
csendes tag
Nem kötekedésképp, de ilyen vackokat minek tesztelni? Úgysem vesz már ilyet senki. Szerintem kár ilyen "telefonra" fecsérelni az időt.
-
sien
aktív tag
válasz
FireFox1996 #21 üzenetére
nem baj az ha nem csak a szupergíkeknek vannak tesztek. ha venni akarok telefont bármilyen célból, először ide jövök hogy volt-e róla teszt. és biztos lehetsz benne nagyon sok olyan eset van amikor ilyen telefonra van szükség.
-
FireFox1996
őstag
Az ilyen telókról szerintem feleslegesen teszteket írni manapság
-
Tigerclaw
nagyúr
Kár hogy már csak belépőszintű mobilokat készítenek kagyló formában. Sokan nem akarnak "okostelefont" venni már csak azért se, mert net-előfizetés hiányában az okostelefon nem sokkal hasznosabb a buta rokonaitól. Érdekes, hogy a csúcstechnika világában Japánban, Dél-Koreában nem fordultak el ettől a megvalósítástól sőt folyamatosan fejlesztik. Az is érdekes, hogy a Motorola egyik sikerszériáját pont ebben a szegmensben érte el és mára ők is alig hoznak ki ilyen mobilokat.
Egy fura hasonlatom van a mai mobiltrendre: Olyan, mintha kést szeretnél venni a boltban, de mindenhol csak svájci bicskát árulnának. A francnak sem kell okostelefon. Persze a fejlődés nem áll meg, nem is akarom, hogy megálljon, de azért kövessék a piac igényeit, ne csak annyit legyen a választék, hogy 20 ezerig nagyimobil, a felett meg valamilyen android variáció a csillagos égig. (android helyett írhattam volna mást is)
-
Második képen a lilás árnyalatú telefon az milyen típus?
-
callmeakos
veterán
Ez a telefon egy a sok közül. Nincs benne semmi extra....
-
cefre00
tag
Nothing important...
-
mrlujoak
veterán
Tuti nem adnék ki ennyit egy ekkora kijelzővel szerelt mobilért...
Ennek 10 E alatt illene lennie feltöltőkártyás konstrukcióban... -
maki12
senior tag
jaj ez a telefon...na lássuk
-
rep3at
őstag
A kártyás árát sokallom, amúgy második telefonnak nem rossz.
-
Ricardo
titán
Sokba kerül. Ezzel a kijelzővel bőven tíz alatt kellene lennie.
Az olcsó telefon nem kellene, hogy egyenlő legyen a gagyival
" A klaviatúra sem muzsikál jól: míg a középső D-pad nyomáspontja megfelelő, a többi billentyűt kimondottan erősen kell megnyomnunk a várt hatás eléréséhez. A másik probléma a háttérvilágítással van, a számbillentyűk fénye ugyanis nem egyenletes; bár így is lehet látni sötétben, a váltakozó erősségű fény sokat ront az összképen."
-
foxymaci
senior tag
nem rossz nem rossz csak el kénem ár felejteni ezt a 128x160 at
egy kicsit feljebb lépni az olvashatóság kedvéért
-
helixP
nagyúr
Szerintem meg ne olyan jó az ár-érték aránya. Kártyásan 15? Ez sok...
-
Ennyi pénzért nem rossz választás...Hajrá alcatel.
-
JanFe
aktív tag
Jo meg latni ilyen keszulekeket is
-
JR.CSé
senior tag
Alapmodell a népnek.Amire ki van találva annak jó.Bár a formaterv eléggé h is mondjam egyéni.
-
daninet
veterán
Kifejezetten szép, bár kinyithatós teló nem tudom milyen igénnyel műmödik manapság
-
korpicschess
veterán
Néhányan még keresnek kinyithatós telefont, arra jó lehet. Családban is tudok ilyenről. Nem biztos, hogy rosszat tenne a piacnak ha betörnének az olcsó androidos telefonokkal.
-
Saccco
nagyúr
Úgy nézem szeretnének életet lehelni a mostanra eléggé elhanyagolt kinyitható formába.
-
.bableWes
őstag
ennyi pénzért böven megéri, hogy lehet vele telefonálni és meg lehet neki bocsájtani, hogy létezik
-
kolosanyi
veterán
Kategóriájában megint egy kellemes készüléket sikerült összeraknia az Alcatelnek. Komolyan, egyre jobban szimpatikusabbak.
-
Mr.Csizmás
titán
készülék kapható lesz majd szürke és fuchsia színekben is.
fukszia virág (magyarosított alakja is van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest