- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Ezek a gyártók akik ennyire túlárazzák a mételyt. Nem tudják, hogy van konkurencia?
-
Úgy látom, Alcateléknél elfogytak a típusnevek. Az mondjuk, még csak hagyján, de hogy "sikerült" a betűtípust is koppintani Samsungékról, az már extra vicc.
Aztán lehet, csak a Google keresést akarják meglovagolni. Valaki rákeres a Samsung Galaxy A3-ra, erre ezt is bedobják neki, mint találat...
-
punky10
addikt
Ennek a telefonnak nem konkurencia a Xiaomi készülékek.Azok ugyanis sokkal többet nyújtanak, nagyjából ennyiért...A tavalyi középkategória után csalódás az Alcatel idei felhozatala.
-
D013
aktív tag
Ez a soc + 1,5 Gb ram..inkább én számolok helyette papíron ceruzával a reggeli kávé előtt. 60-ért érkezett a ZUK Z2-esem, nem is értem hol a létjogosultsága ennek hisz garival itthon is jobbat kapsz 50 körül.
-
Kampó
senior tag
Tudom hogy nincs.. Ezért is irtam a szolgaltatot. De sokaknak alternativa az emlitett modell a redmi 4 pro val szemeztem is de voltak fentartàsaim ... Ad egy hamis biztonsàg érzetet a szolgaltatoi készülék. Meg az hogy bemész megnyomkodod elhozod. Nem Netröl rendelgeted. Aztàn ha épp hibas visszaposta heteket emailezel a webshoppal stb... Pesten lehet van tucatjaval telo bolt meg mediamarkt. Meg gsm hegyek..meg minden de vidéken még relativ nagy 45e fös vàrosban is csak max 1-2 gsm van meg a szolgàltatòk. Mind2 öbe inkább a slàgermàrkàk vannak... Elönyben.. Sony Samu lg.. Huawei... Pàr alcatel de ...
-
Wallenberg
senior tag
50000 Ft?
Tavaly ennyibe került egy Alcatel POP 4S telefon Dual SIM-mel, Full HD kijelzővel, gyári függetlenül, bővíthető memóriával, 8 magos processzorral, NFC-vel, ujjlenyomat olvasóval, gyorstöltés funkcióval, 4G-vel, 13 megapixeles kamerával, 2GB RAM-mal, 16 GB ROM-mal, Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerrel, értesítési LED-del, 2 év hazai és gyártói garanciával.
Nagyságrendileg jobb telefon, mint ez!
-
hemaka
nagyúr
Elég kaki, karácsonykor jó lesz 0ft-os telónak szolgáltatóknál, vagy már hamarabb. Persze ettől függetlenül nem biztos, hogy érdemes megvenni.
-
Franklin
addikt
Kimaradt az 50e-es ajánlatok közül a Redmi 4X.
-
törölt tag
Leszólni könnyű mindenkinek manapság. Szerintem vállalható telefon lett.
-
Kampó
senior tag
Egy olyan hardverü telcsi ami 2 éve közép közép volt ma alsó közép, de amire kell simán jó. 2gb a ram most erre nem lehet picsogni ugye... kijelző 720p-s ami szintén nem az ultra gáz azért... hardver nem atom gép de ellátja feladatát.. pláne 720p-ben... Kamerát láttam rosszabat is...
Összegezve a fentieket egy 2éves flagship használtan amit istentudja ki buzerált és hogyan, milye szállhat el akár mikor... MIÉRT is jobb vétel?? egy teljesen új garanciás készülékkel szemben??
-
szami777
addikt
Ötvenért kifejezetten rossz ajánlat ujjlenyomat olvaso ide vagy oda, ha legalább szép lenne.
Fényérzékelőn sem értem a spórolást.
-
janeszgol
félisten
Gyenge kamera és nevetséges üzemidő. A többi okés lenne, de nem 50-ért. Az Y6 II Compact fényérvre van ettől.
-
moleculez
veterán
Ennyiért inkább valami 2 éves flagshipet használtan. Erre pont elég lenne az Android Go, ha lenne.
-
Zsocy155
őstag
Hát nem szép, viszont csúnya!
-
Zsoo80
tag
Ez azert igy eléggé harmatos... 35E körül lenne jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Escape from Tarkov
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest