- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
littleNorbi #145 üzenetére
Gyárilag nem biztos. Az üres képernyő egy részén hosszan ott tartva az ujjad előjön a home screen menü, csak éppen widget gomb nincs. Vagy a végére lapozol és ott lesz, vagy a Play áruházból felteszel egyet. (Clock widget.)
-
janeszgol
félisten
válasz
Nutszeru #137 üzenetére
Belefér az alcatel 1S 2020? Az egy baromi jó teló.
Ez az Alcatel 1B is szerintem jó, de kamerában nem az igazi sem képminőségben, sem hangminőségben. Utóbbit ki lehet váltani mikrofonos fülessel/fejessel, de előbbit nem. Ha fontos a képminőség.
A Cubotot nem tudom ajánlani.
Van a gigaset GS110. 1 GB ram van benne, amiből 200 MB marad szbadon. Messenger Lite-ra jó, videóhívásra is, de ezt vegyük figyelembe azért. Amúgy nem rossz telefon. Kamera és az üzemidő jó. Ha kettő GB memória lenne benne, 30k alatt ajánlott vétel lenne.
A Nokia 1.3-at nem tudom ajánlani. (Vacak akku, vacak kamera, 1 GB ram.)
Nokia C1-et nem tudom ajánlani.
LG K20-at nem tudom ajánlani.
------
Ezeket találtam az Edigital és Emag kínálatában 30k alatt. Meg sok iHuntot és társait, azokkal nincs ismeretségem. -
janeszgol
félisten
Most lehet kikeresi majd a legjobb ajánlatokat (használtam húszért akad jó vétel). De vajon mennyire életszerű? Aki mondjuk frissen végzett az egyetemen, és csóró családból van, az vajon túrni fogja a használt piacot? Pedig neki is kellene egy okosteló, mivel állásra egyszerűbb úgy jelentkezni.
Leghamarabb bemennek egy GSM boltba, ahol ennél rosszabb ajánlatot fognak kapni. Nézzétek meg, miket ad némelyik húszért. Valahol felüti a fejét egy HTC M9, a múltkor láttam egy Nokia 5.1-et. Ezek jók.Szerk.: szokott lenni újracsomagolt ajánlat is, pl az Emagnál, Edigitalnál. Outlet az MM-nél. Ott fellelhető ennél jobb ajánlat néha. Néha!
-
janeszgol
félisten
QM215, azaz Qualcomm Mobile 215. Uplinkben gyengébb, mint az SD425 (75 mbps vs 50 mbps), amúgy a kettő ua.
-
janeszgol
félisten
De ha P22-t vagy sd450-et tesznek bele, akkor a fuggetlen ar nem all meg 25 ezernel.
Az sd450-es Samsung az 50 ezer ft feletti kategoriaban fog indulni. A P22-nek megfelelo 2 GB rammal szerelt telefonok 35 ezer ft felett tanyaznak.
Meg 30 ezer kornyeken is van MT6739 peldaul.Ez a telefon nem a P22 meg az sd450-es csodakkal versenyez, hanem az MT6739 es a nagyon elavult MT6580-nal, illetve az MT6735-tel versenyez.
-
janeszgol
félisten
válasz
AliceWake #48 üzenetére
+1
ATelekomtol olvastam a jotekonysagi programjanal kb ketto honapja, hogy:
- vannak gyerekek, akiknek semmilyen okoseszkoze sincs. A lecket sima postan kuldtek el, mivel emailben felesleges lett volna.
Ezert rendezett a Telekom ilyen gyujtest. Ennyit errol, nem ez a lenyeg. A lenyeg a kovetkezo.Beleirta a Telekom, hogy ma okostelo nelkul egy munkakereses is hatraltatott dolog. Es bizony vannak olyan emberek, akiknek pill erre futja.
Munkakereses, jelentkezes, ami emailben tortenik fokent. Es inkabb hasznaljak ezt, ha a velemenyem kerdezi valaki. Ennyiert.Ha kap valaki feltoltosen meg Honor 8S-t 25 ezerert, az csapjon le ra. De ez a telo meg annal is 5 (Telenor) es 4 (Telekom) ezerrel olcsobb.
-
janeszgol
félisten
válasz
pecccccccca #42 üzenetére
Ez meg mindig az Idol 2?
-
janeszgol
félisten
Nezd ez egy 1-2 applikacios telefon. Persze Tecnocat tolt rajta CoD-ot (ment), meg mas strategiat, de nem oda tennem.
Ha jon hivas felveszed, jon uzi megnezed, ezekre reagalsz. Bongeszoben megnezel ezt-azt, de amugy az asztalon hever. Ebben jo.
Natur droid.A Redmi GO, Nokia 2.1 fele telok hianyoznak innen. Pontosabban vannak, csak dragabban. Ma mar az 1 gigas Redmi GO sem 25 ezerrol indulna.
Van Doogee, Ilike, Navon jeklemzoen 3G-vel MT6580-nal 1-2 giga rammal, droid 7-9 rendszerrel. Persze akad MT6735 is. Sok a vacak kijelzos, rossz erintos. Ezeket a nagymamamnak sem adnam oda egy sms megnezesere sem.
De szerintem tulbeszeltuk. -
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
pecccccccca #13 üzenetére
Alice szépen összefoglalta mire jó ez. Én még gyereknek se venném meg, mert nekik sokkal jobb telefon kell. Ez konkrétan digitális tanulásra alkalmatlan. Az első alkalmas telefon a Honor 8S, ami 30+k. (Feltöltősen volt 25k.) De egy gyereknek még talán az is kevés. Pláne ha 10 éves elmúlt.
Helyén kell kezelni a kategóriát. Pláne, ha a Samsung A01 44.500 ft 2/16 kiszereléssel (és 35 ezer ft körül van 1/16 kiszereléssel, MT6739). Egy Nokia 1.3 30 ezer ft 1/16 kiszereléssel.
De egy Nokia 2.3 is 47 ezer ft (A22, 2/32). -
janeszgol
félisten
válasz
pecccccccca #11 üzenetére
De akkor nem is neked lett kitalálva. 23 ezer ft függetlenül.
-
janeszgol
félisten
Igen. De azért van az, ami bármire használhatatlan (sok még a 3G-s MT6580 itt), és azért van ami használható. Te most véleményt alkottál egy embercsoportról.
Mellesleg én is használok ilyen kaliberű telókat is, és nem tartom magam hülyének.Szerk.: ja igen. Az Alcatel 1A az az 1 GB memóriás verzió. Na az kínzóan lassú, azt kerülni kell.
-
janeszgol
félisten
Elolvastam a tesztet. Ez remek összefoglaló: "Az Alcatel 1B arra való, hogy elérhetőek legyünk telefonon, Messengeren, Instán és e-mailben, illetve elérjük mondjuk a Google Driveban tárolt tartalmainkat. És erre alkalmas is."
Ellenben a kamera használhatatlan, ebben a filléres Nokiák valamivel jobbak. Összességében 25 ezer ft alatt (mivel nincs már Xiaomi GO, ami kamerában nem volt használhatatlan) jó. Ebben az ár szegmensben még mindig sok az MT6580-as telefon 1 giga rammal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel 1B a legalsó kategóriában próbál up to date alternatívát nyújtani azoknak, akik a lehető legalacsonyabb áron szeretnének már okosnak mondható eszközt beszerezni. Az Android Go rendszer jó választás volt, de csodára nem érdemes számítani.
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest