Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Google Pixel topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izopropil alkohol -> Etanolos flux -> Gyantás flux -> és ha már minden kötél szakad tapétavágókés hegye

Van ott hely bőven, kókányolni. Ha egy BGA chip alatt a pad megszakad, na az az agysebészkedés

Néha a 200x-os nagyítás is kevés tud lenni (pedig ott már látszanak azok az állatkák is, amik a párnánkban laknak
)Ez 60x nagyítás:

-
Tikakukac
titán
A bizonyos kolléga annyit hoz neked amennyit akarsz
És garantáltam később hullik el egy TP roll-cage-el, mint ezek a cuccok. Árban meg nincs duplája sem. Mondjuk mindenki maga dönti el mit vesz, de akkor meg legyen T43, 40k-ból megvan, akár nagy felbontású panellel is, és a HP frontot még nem is érintettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És garantáltam később hullik el egy TP roll-cage-el, mint ezek a cuccok. Árban meg nincs duplája sem. Mondjuk mindenki maga dönti el mit vesz, de akkor meg legyen T43, 40k-ból megvan, akár nagy felbontású panellel is, és a HP frontot még nem is érintettem...