Hirdetés
- Magisk
- Macrodroid
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsimo18
csendes tag
Üdv. az ennél 1el régebbi classmate pc-t próbálta már telepíteni vki xp-vel??? mert nekem baszottul nem jön össze semmiféle xp telepítés :S most egy mandriva linux fut rajta a mocskos nagy 2GB SSD-n xD de így a wifi sokkal gyengébb,xp alatt jóval messzebről is tudtam netezni vele!a hiba a telepítéskor az hogy nem formázható a merevlemez azt írja győződjek meg hogy helyesen van-e csatlakoztatva+ilyen szarok,helyesen van persze linux alatt tudok is formázni megcsináltam ntf-s fájlrendszerre leformáztam...xp telepítő nem látja a ntfs formázáott ssd-t! :/ új próba fat32 re formáztam linuxal (eredetielg is erre volt formázva)
ki tudja miért ,végülis-e célből is szerettem vna újra telepíteni,na fat32 linux altt xp telepítő látja a formázott fat32 fájlrendszerű ssd-t de nem telepíthető rá xp azt írja a windows mappa nem jött létre a kilépéshez nyomjak+egy gombot
elég idegesítő hogy xp volt rajta és nem tudom vissza rakni rá! :S valaki nem tudna segíteni vagy nem járt így és valahogyan megodtotta esetleg??? köszönöm a válaszokat Üdv. 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i7-7500U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- SteelSeries Arena 3 2.0 asztali PC hangszóró (Bluetooth + AUX)
- MSI Stealth A16 AI+ A3XWHG-027 - Ryzen AI 9 HX 370 / RTX 5070 Ti / 32GB / OLED 240 HZ - Garanciás
- Budget Gamer PC eladó! 17-7700K/32GB RAM/ 1660Super
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ki tudja miért ,végülis-e célből is szerettem vna újra telepíteni,na fat32 linux altt xp telepítő látja a formázott fat32 fájlrendszerű ssd-t de nem telepíthető rá xp azt írja a windows mappa nem jött létre a kilépéshez nyomjak+egy gombot
elég idegesítő hogy xp volt rajta és nem tudom vissza rakni rá! :S valaki nem tudna segíteni vagy nem járt így és valahogyan megodtotta esetleg??? köszönöm a válaszokat Üdv.