- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsimo18
csendes tag
Üdv. az ennél 1el régebbi classmate pc-t próbálta már telepíteni vki xp-vel??? mert nekem baszottul nem jön össze semmiféle xp telepítés :S most egy mandriva linux fut rajta a mocskos nagy 2GB SSD-n xD de így a wifi sokkal gyengébb,xp alatt jóval messzebről is tudtam netezni vele!a hiba a telepítéskor az hogy nem formázható a merevlemez azt írja győződjek meg hogy helyesen van-e csatlakoztatva+ilyen szarok,helyesen van persze linux alatt tudok is formázni megcsináltam ntf-s fájlrendszerre leformáztam...xp telepítő nem látja a ntfs formázáott ssd-t! :/ új próba fat32 re formáztam linuxal (eredetielg is erre volt formázva)
ki tudja miért ,végülis-e célből is szerettem vna újra telepíteni,na fat32 linux altt xp telepítő látja a formázott fat32 fájlrendszerű ssd-t de nem telepíthető rá xp azt írja a windows mappa nem jött létre a kilépéshez nyomjak+egy gombot
elég idegesítő hogy xp volt rajta és nem tudom vissza rakni rá! :S valaki nem tudna segíteni vagy nem járt így és valahogyan megodtotta esetleg??? köszönöm a válaszokat Üdv. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ki tudja miért ,végülis-e célből is szerettem vna újra telepíteni,na fat32 linux altt xp telepítő látja a formázott fat32 fájlrendszerű ssd-t de nem telepíthető rá xp azt írja a windows mappa nem jött létre a kilépéshez nyomjak+egy gombot
elég idegesítő hogy xp volt rajta és nem tudom vissza rakni rá! :S valaki nem tudna segíteni vagy nem járt így és valahogyan megodtotta esetleg??? köszönöm a válaszokat Üdv.