- iPhone topik
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabal_
csendes tag
Hehh.
Most konkrétan miért is jo ha mindenkinek van gépe a suliban? Az info érzék gyerekkorban való fejlesztésére? Vagy most hogy ezen nyomassák a diákok a jegyzetelést? De így órán simán bármi mást tolhatsz a gépen tojva az órára vagyis én hátra suttyannék és így tennék. Meg a mai oktatás nem hinném h erre fel lenne készülve. Ahogy olvastam ahol kiosztották ot szinte nem is használják. Ez arra emlékeztet mikor pályázaton pár suli(csóróbb fajták) nyert interaktív táblát mikor fűtésre sem volt s enm is tudták használ. Pár friss tanár pedig interaktív táblát mesteri fokon kezelte de ők éppen megélek suliban tanítottak ahol nem volt ilyen tábla.
Háát erőszakkal nem lehet fejlődni, lopással meg főleg
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest