- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
azt elfelejted, hogy sajnos az akksinak tömege is van...
Crytek: kinek mi az értelmes... ahogy nézem a többségnek a nagy telefon. sok csaj ismerősöm imádja a tepsi telefonokat. nekem is kezd kialakulni az igényem az 5"-ra, csak a vastagság és a tömeg legyen rendben. szerintem lassan jönnek a hajlítható, törhetetlen telefonok, és akkor pláne jó lesz a nagy méret

-
Crytek
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez így jó nagy hülyeség.
Meg lehet nézni a 4000-5000-es aksis telefonok vastagsáság majd ismét megnézni a sz**os 2000-3000-es hulladékok vastagságát és vicces dolgok jönnek elő.
Az én Xiaomim 1cm vastag és keményen benne van a 2ezres aksi ami arra jó hogy naponta 2x kell töltenem. Miközben az 5000-es aksi belefér 89mm-be hm.Nagy kár ,hogy egy cég sincs aki bevállalná ,hogy olyan telefont gyártunk megrendelésre amilyet mi elképzelünk.Na akkor valóban létrejönnének értelmes és jó mobilok.
Meg ez a vastagság szerintem amúgy se téma ahogy a kiadók követik az "elvileg trendi" dolgokat a sok yetinek nem is telefon hanem táblagép kell a telefonálásra és ezért sajnos egyre nagyobb telefonok jönnek létre. 2-3 év és értelmes telefon nem is kapni majd értelmes méretbe.
-
Crytek
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor tennének bele nagyobb aksit ,de az láthatóan a nagyobb aksi nem cégérdek (se mobil se tablet fronton) és a vásárlók kedvébe sem akarnak járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Posta, csomagküldés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen autót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő