- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
FRENK1988 #36 üzenetére
Mint teljesen laikus, de az merült fel bennem, hogy elég logikusnak tűnik, hogy a bios-t leváltsa az EFI a Sandy bridge alaplapok esetében. Nem vagyok tisztában azzal, hogy az EFI, hogy működik, csak egy videót láttam róla, ami azt hivatott bemutatni, hogy milyen gyorsan eljut a gép az op. rendszerig.
Szóval ha nem lesz bios. akkor nincs hol tuningolni. Nekem az az összkép jött ebből össze (lehet tévesen), hogy ezért van ez a tuning mentesség a processzorokat illetően. Ezért lesznek kivételezett procik, amiket lehet tuningolni, de azokat sem úgy, mint egy bios-szal rendelkező lappal. A tuningot így csak op. rendszer alól lehet megcsinálni, amitől eddig a profik óva intettek (talán nem véletlenül) Az eddig jó marketing fogásnak vélt tuning programjait hirdető alaplap gyártók is beláthatták, hogy az "op.rendszeres" tuning azért rejt magában veszélyeket, most jobbnak látták, ha a tuning lehetőségét egy biztonságos szintre korlátozzák...Kíváncsi vagyok mit lehet átültetni a valóságba a teóriámból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- i3 proci + Esonic B250 mining alaplap + 8GB
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest