- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
CPT.Pirk #165 üzenetére
Láttam, használtam már KDE-s Linuxot, de azért mégse uaz az "érzés" használni, mint egy W7-tet
, másfajta megközelítések, pl. telepítésnél terminál használata + parancsok ismerete, másfajta kiterjesztések, programok (igaz néha lehet futtani wineset is aWine-nal).
Egy LibreOffice is hiába jó (+win kompatibilis) felhasználói élmény, tudás terén is, akkor is jobb egyszerűen egy MS Office-ban dolgozni és sokan választják utóbbit, akár virágbolti verzióban is, pedig előbbi full ingyenes...vsz ebből kiindulva sem fog mki XP után tömegesen Linuxra váltani, főleg nem az "átlag win felhasználó", akinek meg W7 van, az marad annál, v megvár esetleg egy W9-cet, ha annyira nem tetszik neki a 8-cas.
(#166) BonFire: akkor lehet, 8.0-ban nem is nézegettem annyira.
Pont ezt mondtam én is, h tök barók a csempék, főleg ez egyedi gyártásúak, nem mint egy mezei start menü...
Azt tudom, h nagy szaki vagy PS terén, tetszetősek, ügyesek a kreálmányaid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest