- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nem, elolvastam. Az utolsó sorig
Amikor először olvastam a tiltásról pár napja, akkor gondoltam bele, hogy ez nem is olyan rossz kombináció, úgyis lesz hozzá fix. És lőn.v.tom: sajnos még semmilyen
Amúgy invesztálni nem akarok. Pont ez az. Egy gyengébb kártyára akarok váltani, ami még épp elég a Physx-hez. Mondjuk ha azt nézem, drágább, mintha csak kicserélném Ati-ra, valóban. De van pár játék, ami physx-szel szebb, és ha olcsón megoldható, annyit megérhet. -
BiP
nagyúr
Én pont nemrég gondolkodtam egy ilyen ATI+Nvidia combón. Szerintetek melyik az az nv kari, ami ati kártya (pl. 48x0 vagy 57x0) mellett physx számolásra használva nem fogná vissza a cuccost?
Most egy 8800gts512 van, de szerintem ez kicsit ágyuval verébre lenne, ha csak physx-re használnám. Plusz még pénzt is spórolnék, ha kisebbre váltanék. 8600gt? 9600gt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest