Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
guni
tag
Ez így van, de ez kényelmesebb. Mint említettem hogy ér-e ennyit a kénylem az más kérdés, de akkor ugyanúgy lehetne vitatkozni arról, hogy megér-e egy hetes bmw negyven milliót, amikor ötért is egész jó autót lehet kapni. Egy csomó ember van, aki elszór ruhára meg cipőre több tízezer forintnyi dollárt, pedig egy pólóban meg alap cipőben is lehet futni. Nekik valószínűleg ez sem lesz sok. Valószínűleg az Adidas sem Kelet-Európában keresi a célközönséget.
-
kolosanyi
veterán
A régi futóknak volt egy egyszerű és bárki által ingyen hozzáférhető eszközük erre, ami ráadásul mindig nálunk van és tuti, hogy nem felejtjük el feltölteni se. A légzésből szépen meg lehet mondani ezt, amikor gyorsabban veszel levegőt, de még tudsz mellette beszélni, nem fújtatsz, zihálsz, kapkodsz levegő után, akkor pont ebben a tartományban vagy. Emiatt aki kiad 40 ropit az nem biztos, hogy teljesen komplett.
(#12) Fr0z3n
Szerintem az érelzáródás miatti szívinfarktus jobban leterheli a szervezteted, mint a keringési rendszer edzése heti 3*20 perc kocogással, de te tudod. -
Fr0z3n
őstag
Alapból 120 a vérnyomásom, szóval ez nem kérdés.
Meg egy betegség maradványa miatt 37 fok feletti a testhőm. Szóval ez a kalória égetés nekem nagyon megy. Egy nap alatt 3 kilót tudok fogyni, csak azzal, ha a gép előtt kockulok. Mégis jó kondiban vagyok, 80-100 kg súlyokat pakolászok, nem ritka, hogy 36 órát talpon vagyok. Kajálni ülök csak le.
04ahgy: egészséges vagyok a vérnyomásomat leszámítva mint a makk. Fél évente komplett orvosi felmérésem van.
Az kimaradt, hogy nem eszek gyümölcsöt, viszont imádom a gyorskaját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A sportszergyártó hivatalosan is leleplezte miCoach Fit Smart névre keresztelt karperecét.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest