- Befutott a Poco F5 és F5 Pro
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
tény hogy jól néz ki, szívesen elfogadnám
Alcatel onetouch idol2s the king
-
zack
nagyúr
válasz
Luck Dragon #38 üzenetére
Iglo vagy CBA-s?
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Elég borsós az ára.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Tigerclaw
nagyúr
Hát ez nem lesz a kategória éllovasa az biztos. Hihetetlen pocsék az akkuideje. 5 nap napi 1 órás aktivitással számolva. Ez inkább egy hagyományos sportóra smart változata és semmi köze sincs a fitness trackerekhez.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Úgy látom minden ilyen topikban előkerül az hogy ez mire is jó, és sokan félre is értik, főleg azok akik amúgy is sportolnak. Az aktivitásmérő, fitness tracker, motivációs karperecek nem sportolóknak valók, hanem mondhatni anti-sportolóknak, akik fejben már rengetegszer eldöntötték, hogy holnaptól változtatnak a mozgásszegény életmódjukon, aztán vagy semmi nem lett belőle, vagy rövid úton abbamaradt. Nekik nincs elég türelmük, akaraterejük hogy tartósan a sportos életmódnál maradjanak.
Persze ha mindenkinek lenne pár haverja, akik hasonló cipőben járnak és egymást húzzák, motiválják, akkor nem lenne szükség ilyen cuccokra, viszont a mozgáshiány annyira népbetegség (nálunk főleg), hogy a haverok, kollégák többsége nem épp ideális partnerek a rendszeres sportolásban. Ezek a kis kütyük, amolyan kis személyi trainerek ilyen felhasználásra optimalizálva. Jellemzően mérnek egész nap, gyakran éjjel is, kimutatásokat készítenek, lépéseket számlálnak, pulzust mérnek, kaloriát számolnak, elérendő és elérhető célokat tűznek ki, és pozitív visszacsatolással ösztönzik, motiválják az embert.
Erről az órárók konkrétan nem tudok semmit, de az pozitív, hogy van beépített pulzusmérője, hiszen a pulzusmérő pánt sokaknak elég kényelmetlen, pláne egész nap.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
En futkosok... Eljon az ido amikor egeszseg miatt mozognod kell...
Nekem sajnos eljott... Heti 3x.. De mar nem banom a futast. Hamarabb kellett volna
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
guni
tag
Ez így van, de ez kényelmesebb. Mint említettem hogy ér-e ennyit a kénylem az más kérdés, de akkor ugyanúgy lehetne vitatkozni arról, hogy megér-e egy hetes bmw negyven milliót, amikor ötért is egész jó autót lehet kapni. Egy csomó ember van, aki elszór ruhára meg cipőre több tízezer forintnyi dollárt, pedig egy pólóban meg alap cipőben is lehet futni. Nekik valószínűleg ez sem lesz sok. Valószínűleg az Adidas sem Kelet-Európában keresi a célközönséget.
-
strogov
senior tag
Ha edzésként gyakorolt futásnál kiköpöd a tüdődet, akkor rosszul futsz, vagy beteg vagy ... ezért is jó a pulzusmérő. Aerob tartományban nem fulladhatsz ki.
A cikkben említett óra ugyan pulzust mér pánt nélkül, de az ilyeneket elég jól rá kell húzni a testre (és még így is kihagyhatnak), mert nem mozdulhat el mozgás közben. Inkább hordok egy pántot mint elszorítsam a csuklóm intenzív mozgás közben.
Az adidas gyárt ruhákat "beépített" pánttal (szintén miCoach), inkább azt választanám ha nem lenne elég egy 6k HUF-os pulzusmérő óra. Az 62 USD + jeladó.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
kolosanyi #26 üzenetére
Hétköznap munkában 8x20 percet sétálok járőrben, hétvégén ez a szám 20x20 perc. 24/48 munkarend, szóval ez heti 1 hétköznap, 1 hétvége. Ez 560 perc séta, csak munkában. Ha 2 hétköznap jön ki, ez felmegy 740 percre (~12 óra). Ebben nincs benne semmi más. A napközbeni mozgás, plussz az otthoni. Bőven többet mozgok mint a nagy átlag. Lehet, hogy nem tudnék 5 km-t lefutni (azt se tudom mikor futottam utoljára), de nekem ez nem is kell.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
A régi futóknak volt egy egyszerű és bárki által ingyen hozzáférhető eszközük erre, ami ráadásul mindig nálunk van és tuti, hogy nem felejtjük el feltölteni se. A légzésből szépen meg lehet mondani ezt, amikor gyorsabban veszel levegőt, de még tudsz mellette beszélni, nem fújtatsz, zihálsz, kapkodsz levegő után, akkor pont ebben a tartományban vagy. Emiatt aki kiad 40 ropit az nem biztos, hogy teljesen komplett.
(#12) Fr0z3n
Szerintem az érelzáródás miatti szívinfarktus jobban leterheli a szervezteted, mint a keringési rendszer edzése heti 3*20 perc kocogással, de te tudod. -
-
zack
nagyúr
Vérnyomásban az tökéletes felső értéknek. Pulzusnak már kevésbé. Amikor edzésben vagyok 50-52 a nyugalmi pulzusom. A vérnyomásom felső értéke kicsit magas, de határértéken belüli (130-140).
(#18) guni
Endomondo.com-on van BT-os öv ami kommunikál a telefonoddal, grafikonoz, web-re feltölt stb és fele ennyi, vagy még kevesebb. De minden progihoz van saját tartozék lista.
Mivel 30 éve legalább sportolok, így van rálátásom mekkora létjogosultsága van ennek. Hobbista szinten bőven elég ha nyomon követed a pulzus tartományt futás alatt, átlag sebesség, megtett km, leggyorsabb-leglassabb km, és mindezt weben grafikonozva. Ezt az Endomondo + öv is tudja.[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Fr0z3n
őstag
Alapból 120 a vérnyomásom, szóval ez nem kérdés.
Meg egy betegség maradványa miatt 37 fok feletti a testhőm. Szóval ez a kalória égetés nekem nagyon megy. Egy nap alatt 3 kilót tudok fogyni, csak azzal, ha a gép előtt kockulok. Mégis jó kondiban vagyok, 80-100 kg súlyokat pakolászok, nem ritka, hogy 36 órát talpon vagyok. Kajálni ülök csak le.
04ahgy: egészséges vagyok a vérnyomásomat leszámítva mint a makk. Fél évente komplett orvosi felmérésem van.
Az kimaradt, hogy nem eszek gyümölcsöt, viszont imádom a gyorskaját.
[ Szerkesztve ]
-
guni
tag
Semmi olyant nem tudnak, amit egy telefon + bt pulzusmérő + bt lépésszámláló ne tudna, csak kényelmesebb. És ha megveszed ezt a két kütyüt, az se lesz olcsóbb. Hogy megér-e valakinek ez ennyit arról persze lehet vitatkozni. Ha valaki tudományosabban szeretne edzeni vagy kütyübuzi, akkor szerintem nem olyan veszélyesen drága.
-
zack
nagyúr
Na igen. A tv előtti sör és chips nagy divat. Nincs is ezzel gond, ha előtte edzettem 1,5-2 órát vagy futottam egy 10-est.
Mondjuk utána inkább izotóniás italt kívánok, és a hátam közepére azt a sós vackot.
-
04ahgy
nagyúr
"Futkossanak akinek fizetnek."
Pedig pont neked fizetnek, épp azok, akik futkosnak. TB-t, jó sokat.
"...nyitok egy sört, egy zacskó chipset és megnézem a tegnapi meccset."
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Fr0z3n
őstag
Ó igen, 2 körrel többet futok, csak hányingerem van, szédülök és kiköpöm a tüdőm... de az órám szerint megérte, ó igen. Na ne már... ez ugye viccnek szántad? Feleslegesen leterheled a szíved. Minek a teljesítmény hajhászás?
Inkább nyitok egy sört, egy zacskó chipset és megnézem a tegnapi meccset. Futkossanak akinek fizetnek. -
04ahgy
nagyúr
"Aktivitásmérő karperecet mutatott be az Adidas..."
"...különféle adatokat gyűjt, méri az elégetett kalóriát és a pulzust, valamint számolja a lépéseket."
Azt hittem, becquerelben adja meg az aktivitást.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Szatyor95
senior tag
-
zack
nagyúr
Mondjuk a zsírégető tartomány 125-145-ös pulzus között van. Ha nem méred, miből tudod?
Jó lenne ez a cucc, de max 120 dollárt adnék érte.Decathlon-ban 10k-ért van pulzusmérős mellpántos óra, és pontos is. Ennyit nem ér a pánt nélküliség.
-
BeryBp
csendes tag
Az a motiváció, hogy látod a fejlődésedet. Hogy egyre jobb eredményeket érsz el, nagyobb célokat teljesítesz, több kalóriát égetsz, stb..
Persze ezt lehetne simán a lefutott körök, vagy az edzéssel töltött idő alapján is mérni, de ha valaki szereti a technikai újdonságokat és be tud lelkesedni egy ilyenre, ráadásul a leírt módon motiválja is az, akkor nem értem miért fáj ennyi kommentelőnek. És itt főleg a korábbi hasonló cikkekben megjelenő hozzászólásokra gondolok.
-
b4zsi-
őstag
Ezek a kütyük óraként is funkcionálnak?
-
Fr0z3n
őstag
Továbbra sem értem, hogy tud valakit motiválni egy ilyen cucc. Aki akar sportol, aki nem az nem.
-
gTWELVE
tag
A poén az benne, hogy nem kell mellpántot viselni a szívfrekvencia méréséhez.. telefon nem méri neked. nem egy a célközönség.
-
Thaaleum
aktív tag
Ennyi pénzből már elég korrekt telefonokat (pl. Lumia 520, Redmi 1S, stb.) is lehet venni. Szerintem túl drága.
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
Új hozzászólás Aktív témák
ma A sportszergyártó hivatalosan is leleplezte miCoach Fit Smart névre keresztelt karperecét.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- PREMIUM TELEFONSZÁMOK MÉLYEN ÁRON ALUL
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest