- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
Jelenlegi hozzászólásodban egy nagy lényeg van: érezteted, hogy ez a te személyes véleményed és nem mint világi törvény közlöd. 15 éve én nem vagyok szakmában csak a fele óta jelenleg is egy számítógép bolt/szervízben dolgozom találkozok mindenfélével így szerintem van fogalmam dolgokról.
A ram mégegyszer írom engem sem győzött meg de nem írok olyat, hogy tuti szar mert pont a munkámból kifolyólag láttam már csodákat. azt se írtam, hogy milyen gazdaságos és rohanok venni mert a ddr2-őt én is gazdaságosabbnak tartom főleg most.
A vita pedig egész addig boldogít amíg érv érv ellen megy és nem a másik lehülyézése a legnagyobb érv arra, hogy valami miért jó/nem jó.
(ez a hsz a kötöszködés teljes hiányával íródott, ha nem vehető ki a szövegből
)
-
Grigorisz
aktív tag
erről beszélek... nekem sincs róla fogalmam neked sincs fogalmad.... most csak az itteni hsz-ekre alapozva ennek elég lenne hűtés gyanánt mint ami egy hyperx kingstonon van (Húzás nélkül).
tehát ezen van egy kb 3-4x akkora alu? darab ami önmagában is elég lenne. ha ésszel tették (amit én sem hiszek) akkor ráraktak egy max 500-at forgó ventit aminek viszont nem lesz vonyító hangja mint az átlag 4 cm-eseknek de arra elég, hogy valamennyi meleget lenyomjon a bordáról.nem védem a cumót a technikai hozzáértésemet te már másodikként kritizálod holott nem tecnikailag volt kifogásom a hsz-ekkel ugyanis javarészt egyetértek a bennük írtakkal de nem jelentem ki, hogy hangos mert nem tudhatom (guglin rákeresve 4 oldal találatot átnézve sehol nem írtak db értéket rá) én azokról beszéltem és ezt már leírtam 2x akik kép alapján "tudják", hogy hangos mégha az átlag 4 cm-es ventik tényleg azok is.
az hogy a teáltalad linkelt ram milyen szerintem sokakkal egyetemben fogalmam sincs mintahogy erről a ramról se (szintén sokunknak) és szvsz te sem tesztelted még őket (apacerre gondolok). hogy az árából mennyi olyat lehet venni az nem igazán érdekel mint ahogy az sem, hogy a szomszéd mergájának árából hány suzukit tudnék én venni.
remélem sikerült érthetően megírnom a mondókám elejét véve a további "te egy gyökér hozzánemértő láma vagy ne szólj bele" tipusú hozzászólásoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest