- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
frostitualt
tag
válasz
jacint78 #116 üzenetére
"Ne haragudj, de borzalmasan nagy ökörséeket írkálsz, nézni is rossz.
Elég durva lenne, ha egy kézbevehető eszköz nem lenne galvanikusan leválasztva (manapság kötelező) és egy tápegység közel sem azért akkora amekkora, mert le van választva, ja és a kapcsolüzemű tápegységekben is van transzformátor az előbb említett okból kifolyólag."
Nem haragszom, de ha okoskodni akarsz nem árt ha okos vagy. A hajszárító le van választva galvanikusan? Kézbevehető? A vasaló? Na ennyi.
-
frostitualt
tag
válasz
Dinsdale #112 üzenetére
Nos én professzor nem vagyok de a többi stimmel. Az izraeli cégek meg olyanok mint az angol tudosok az index-en. A másik dolog meg, vagy 10x éve amikor még nem volt wifi, megrendelést kaptam egy pc-be helyezhető adatátviteli kártyára, ami 30Mbps-t tud 15km-en és 10.5ghz-en működik. Na akkor elkezdetem qam modulációt használó chipeket keresni, akkor indul a kábelmodem piac, egy módosított csipet akartam használni, mivel minden benne van hibjavitás, protokol, stb... na találtam is egyet egy izraeli céget kb 2 hónapig ment az alkudozás mire kiderült, hogy semmijük sincs a weblappon kívül. A technológiát árulták amit minden végzett mérnök ismer... a végén az akkor még újonc broadcom-tól szereztem chip-eket de az se volt egyszerű mert csak 500 kártya kellett és akkor volt a 128 bit-es tikosítás expotjának tilalma az usában és ezekben a chipekben benne van. Gyakorlatilag kimentem megvettem és hazacsempésztem
.. nade visszatérve az izraeli cégekre sok hasonló tapasztalatokat szerző emberrel/történettel találkoztam.
-
frostitualt
tag
válasz
imibogyo #110 üzenetére
1 darab mosfet + egy kapcsoló üzemű stabilizátor chip. az kb 5g. az 50A nem sok a modelekben/dronokban levő motorok 200A-t is felvesznek... de mégegyszer. az egész kamu és ha lenne is ilyen akkor az autóknál lenne jelentősége telefonoknál nem a töltési idő a probléma hanem a kapacitás.
-
frostitualt
tag
Ugye ez mindekinek világos, hogy ez (azt leszámítva hogy kamu) nem a telefonokra, hanem az elektromos autók akumulátorára van "kitalálva".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged