Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
nem, én konkrétan arra gondolok, hogy ennek a Mi Note 10-nek jön ki egy új variánsa.
Mi9-nek is van vagy 3, meg sok korábbi modellnek is.
5+ éve követem őket, és mindig akkor jött ki valamiből egy jobb verzió, mikor annyira rá voltam izgulva, mint erre. Instantbuy, aztán mire megjött belengették, hogy: "figyi már, ugyan az a teló, csak MTK helyett 4G snapdragonnal... érdekel"
én meg a zsír új 0 perces telefonnal a kezemben így:
első Xiaomi mobilom... a Redmi Note -
RoBos
senior tag
válasz
GoldhandRent #93 üzenetére
Persze, én se úgy mondtam, h soha nem fog kijönni 855-ös Soc-kal, csak az már nem a Note 10 Pro lesz.
Max, kijön egy sima Xiaomi Mi 10 meg Mi 10 Pro és abba már benne lesz a 855+ meg esetleg az új továbbfejlesztett 108 Mp-es kamera ami a S11-be debütál a Samunál!
De jövőre jön a SD735/SD865, szal sztem ez a 730G/855-ös sorozat már ki fog kopni az új megjelenő telókból.
-
RoBos
senior tag
Nem lesz ilyen!
Ma jelentették be a Note 10 és Note 10 Pro-t...
CC9 Pro 6/128 = Mi Note 10 (550 euróba kerül,182 ezer forint)
CC9 Pro 8/256 Premium Edition = Mi Note 10 Pro (650 euróba, 216 ezer forint)A két modell közötti különbség: a sima héttagú, a Pro pedig nyolctagú lencserendszert kapott.
Ennyi...
-
vigyorgó
tag
válasz
GoldhandRent #89 üzenetére
Szia!
Közben én is nézegettem YouTube os videókat. Úgy néz ki lesz 855 ös snapdragonnal szerelt notch nélküli változat.
Ha így lesz meg is van RN5 utódja😁👍😉 -
dlaj
őstag
Ez a telefon ízléstelenül vastag, nagy akksi ide vagy oda. De "érdekes", hogy ezeken a képeken nem látható.
A bemutató videón azonban kiábrándító. -
vigyorgó
tag
válasz
GoldhandRent #83 üzenetére
Most már én is összezavarodtam. 😁
Én arra gondoltam hogy a most kiadott cc9 esnek lesz egy komolyabb pro változata is és ebben már 730 helyett 855 ös proci lesz. Gondolom ezt az eddig különböző oldalakon olvasott információk alapján. Illetve reménykedek abban hogy nem lesz notch a fejlettebb pro változatban még csak ezután fognak kiadni. -
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #83 üzenetére
Jaaa ,OK
Az éjszakai műszak után még nem tértem magamhoz teljesen.
-
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #81 üzenetére
Te a 70hsz-re írtad azt hogy Note 10 Pro. Vagy valami nagyon félreérthető volt.
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #78 üzenetére
Xiaomi MI CC9 Pro ( Kínai)= Xiaomi MI Note 10 ( Európai)
-
GoldhandRent
őstag
Azért vannak helyek, ahol kenterbe veri a huaweit. Pl kültéri portrénál, mikor ránagyít a csaj szemére. Akkor az órára nagyításnál, mikor a kép ~1%-ra nagyít rá, a részletek még mindig nem vesztek el.
Vannak helyek, ahol elvérzik, meg biztos a szoftver sem tökéletes. Gondolom majd még reszelnek rajta a visszajelzések alapján. -
RoBos
senior tag
Na elvileg itt vannak az árak:
CC9 Pro
6/128 GB CNY2,799 ($400/€360)
8/256 GB CNY3,099 ($440/€400)
8/256 GB CNY3,499 ($500/€450) Premium Edition (with 8P lens) -
zazenke
őstag
730G a processzor és van rajta notch de szerintem így is ütős lesz https://www.youtube.com/watch?v=HdgMw3m5bEI&feature=youtu.be
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Másfél éve nyüstölöm redmi note 5-ösömet nagy megelégedéssel.
Már egy ideje gondolkodom mire cseréljem le ha jobbat szeretnék. Maradva a bevált márkánál,mi note 10 pro keltette fel eddig legjobban ezügyben az érdeklődésemet.Számomra fontos hogy infraport is legyen a készüléken, ebből kifolyólag már több típus is kiesett. Annak örülnék ha a pro verzión nem lenne notch. A snapdragon 855 hosszútávon maximálisan kiszolgálna.
Szóval várom a telefonnal kapcsolatos részleteket. -
logitech1
tag
Pro.
-
törölt tag
Én úgy tudom 5x optikai,10-es hibrid és 50x-es digitális zoom lesz benne.
-
RoBos
senior tag
Érdekes, a mostani hírek már azt írják, h 10x optikai zoom lesz benne a korábban írt 5x zoom helyett! Ha ez igaz, akkor még ütősebb lesz ez a teló!
-
RoBos
senior tag
válasz
tomboy0013 #61 üzenetére
Ő a Note 10 Pro verzióra írta, h lehetséges, h azon pop up kamera lesz.
De egyébként a Note 10 Pro verzióról megjelent hírek eddig mind csak találgatás/fantáziálás, mert a Xiaomi részéről még nem jelent meg hivatalos "szivárogtatás"!
Talán 11.05-én a CC9 Pro indulásakor kiadnak vmi hivatalos infót a Mi Note 10 Pro-ról is! Meglátjuk...
-
törölt tag
6,7 colos amoled kijelző.
Sznapi 855+ Pro változat. A többit majd később. -
Noukoum
veterán
válasz
SamiCsillag #54 üzenetére
Elvileg pop up kamera lesz rajta
-
SamiCsillag
senior tag
A MI Note 10 Pro-ról van már valami info? Vajon azon is lesz noccs?
-
joey04
titán
A 855-ös verzió érdekelne.
-
Noukoum
veterán
Nagyon ígéretes telefon az biztos!
-
Noch miatt lehet benne innentől bármi. Nem tudom mit gondolnak....
-
Nagyon ígéretesnek tűnik ,
Ha valóban megérkezik hozzánk a sima vagy a pró verzió akkor ténylegesen elküldöm nyugdíjba az A1-et. -
szaszimi
tag
remelhetoleg epeszu aron adjak majd, mar xiaomi mercevel epeszure gondolok. akkor meglenne az uj telom a lassan 3 eves huawei mate 9 utan
-
gattolino
senior tag
A pro elég gyilkos lesz. Bár ez is az. Lehet majd egyszer kipróbálok egy Xiaomit
-
törölt tag
Nocccccs, az kell egy ekkora hombár telefonra, mert nem elhet máshogy megoldani. Gratulálok.
-
Wesder
titán
válasz
vadászcsiga #38 üzenetére
Nem làtom, mert nem vàlaszoltàl.
-
RoBos
senior tag
Ilyen kamera képességekkel élőben is megnézheted majd akár messziről is azokat a bőrhibákat!
-
Wesder
titán
válasz
vadászcsiga #35 üzenetére
Rendben. Melyik nem dzsunka?
-
A legfontosabbak a tinderezéshez:
Legmodernebb proci és sok ram és legalább 128 gb tárhely(nagy sebességű)--> hogy gyorsabban tudjam őket pörgetni
Nagyon jó fotós képességek --> hátsókamera a tükrös szelfihez, az első meg a hol jártam kategóriához
Nagyon jó adatkommunikációs készségek--> minnél gyorsabban felmenjen a kép a tinderre akár a tengerpartról is
Nagy aksi --> ezt gondolom nem kell részletezni
Nagy tűéles kijelző--> hogy kiszúrjam a csajokon a bőrhibákat is
Olcsó ár --> több pénzem maradjon a csajokraEzt a xiaomi csúcsmondellt várom.
-
Wesder
titán
válasz
GoldhandRent #26 üzenetére
Most nincs olyan mobilom, de pàr PS2/GameCube címet szivesen végigvinnék "handheld mòdban".
-
GoldhandRent
őstag
mi a fene
mobilon konzolozol ?várós ! Én a PRO-t csak a popup miatt várom, tőlem maradhatna az is 730G.
Viszont ha a 855+ tud valamit kamerában, amit a 730G nem, akkor 855+ ra szavazok én is. De csak a kamera miatt (pl 1200fps lassítás, ilyesmi)Ezis nagy plusz. Habár nekem az IPS is tök oké, de az AOD miatt nagyon jó az amoled. Meg manapság már minden appnak van fekete hátterű/témájú variánsa, amivel az IPS is kevesebbet fogyaszt, az amoled meg aztán végképp.
HELP ! Eltűnt fentről a jelzőke, ami írja h melyik topikba érkezett HSZ, ahova már hozzászóltam. Másnál is ? Valaki bennfentes tudja javítani ? lezso ?
-
törölt tag
Ráadásul amoled kijelző lesz benne és 6,8,12 GB RAM. A pletykák szerint.
-
Wesder
titán
válasz
GoldhandRent #20 üzenetére
PS2/GameCube miatt jò lenne.
SD855 és afelett màr problémamentesen fut. -
válasz
Fr@nkieWilde #15 üzenetére
Nincs másik barátnő, az asszony nem engedi
-
RoBos
senior tag
válasz
GoldhandRent #20 üzenetére
Amúgy minek bele a csúcsproci ?
De a poén, h lesz is majd, de az a Pro-ban (SD855+) -
GoldhandRent
őstag
megtévesztő a nevezéktan.. ez nemrég jött ki (év elején)
(#16) RoBos
Dupla OIS ráadásul. A telébe tényleg kell ! Nagyon örvendetes.
És periszkópot mond, ami meg megintcsak érdekes.Amúgy minek bele a csúcsproci ? Esetleg kompetitív mobil játékos vagy ? Nekem a 660-nal még semmi bajom sebesség terén, pedig ez már több, mint 2 éves középkategória.
-
Wesder
titán
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
Akkor arra cseréljük a Mix 3-at.
-
Remélem jön majd valami mix szerű csúcsmodell 108-as kamerával (lehet 5 optika benne) és csúcs soccal meg minden finomsággal, akkor az lesz a következő telóm. Nem szívesen váltanék 7-es szériás SD procira vissza.
-
RoBos
senior tag
Nocsak-nocsak, mégis csak lesz OIS benne!
"The Mi Note 10 will be the first mass-produced 108MP camera smartphone when it will be unveiled. It will arrive with 5 cameras on the back and a single camera on the front housed in the dew-drop notch. The Penta-camera consists of an OIS-enabled 108MP primary sensor, a 20MP sensor with 117-degree field of view ultra-wide lens, a 12MP sensor with 5x periscope telephoto lens and OIS, a 2MP sensor with a macro lens, and a 2MP depth sensor for portraits. The telephoto module of the phone will be able to capture 5x optical, 10x hybrid, and 50x hybrid zoomed shots. Lastly, the front camera will be of 32 megapixels."
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
enginev3.0 #13 üzenetére
És ez probléma???
Cseréld le...!Az asszonyt!!!
Vagy más barátnőnek még mindig lehet venni ilyen készüléket!
-
Na ez már komoly
Mármint összességébenKár hogy barátnő 1 éve kapott telefont
Ez pont jó lenne neki -
Azért ez az 5260-as méret nem olyan nagy rekord, hogy egy clickbait címet érdemeljen...
-
F.B.I.
veterán
Mi Max 3, 5500 mAh, 7", 75K volt. Mi folyik itt kérem?
-
GoldhandRent
őstag
válasz
tothmaxy182 #8 üzenetére
A Note kezdetekkor (mind Mi, mind Redmi-nél) nagyobb méretet, és erősebb HW-t jelentett. Azóta nőttek a méretek, de a név maradt az erősebb HW-re.
Habár mostmár a Mi szériánál az erősebb HW pont nem játszik, de a méret meg...elvileg nagyobb, mint a sima Mi.
Redmiknél még megvan, hogy a Note erősebb. -
tothmaxy182
őstag
És ez mégis mitől Note, amikor már a legegyszerűbb mezei Redmi 8-asnak is alig kisebb a kijelzője ennél?
És most nem arra célzok, hogy ez túl kicsi, hanem azok túl nagyok!
-
GoldhandRent
őstag
& #3 weser
az első két Note az Mi-nél erősebb HW-t kapott, mindenből a legjobbat. Volt benne DAC, NFC, minden.
A Note3-nál először valamiért középkategóriás SOC-et raktak bele, viszont kamerában azthiszem verte (vagy pariban volt) a Mi6-tal.
Note3-ban egyedül a SOC volt benne gyengébb, minden másban u.az, vagy jobb. -
atike
nagyúr
Na ettől aztán tuti csomagolni fognak a táblagépek...
Szép nagy lesz az tény. Reméljük nem csak névlegesen.
-
Wesder
titán
Na de vàrjunk... A Mi Note 10 miért kap középkatos procit, amikor Mi 9-ben SD855 van?
-
Jut eszembe erről a Kill Bill 2.
- "Olyan régen használtam már azt a szót, hogy Gigantikus!."
És igen. Ebben az esetben sem giga-nagy. Max "Csak" nagy.
Nagyinak meg eleve nem veszünk ilyen relatíve drága akármit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igen ütősnek, bár ezzel egy időben jó vaskosnak ígérkezik a Mi CC9 Pro néven is várt Xiaomi phablet.
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest