- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Tettem egy próbát anno a játékvízzel, mert tetszett a koncepció. De tudatlanul 120 mm radisat vettem amin max terhelés mellett 1700-2000 rpm-en pörgött a venti egy húzott 2500K-n. Akkor meg miért is vettem folyadék hűtést? Fél év után a pumpa elkezdett hangosan ciceregni. Garanciában csere helyett inkább ráfizettem és lett egy Noctua. Ahogy mondod, a hűtés 10 évre megoldva, még lefogatót is küldenek ha kijön egy újabb.
Nem gondolom, hogy az esetem általános, de azért légnél csak kevesebb dolog tud tönkre menni. Ha meg veszek, akkor már rendes tornyot, nehogy alul legyen méretezve a hűtés. Úgyis csak egyszer kell megvenni.
-
MeszesKPT
őstag
Netac meg Promate, sose hallottam még ezekről a márkákról, talán nem véletlenül. A 120-as játékvíz kapcsán meg elég furcsa gondolat, hogy "fő előnye alacsony zajszintjük". Én nem ezt tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest