- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgyorik
tag
Sziasztok.Lenne egy olyan problémám,hogy vásároltam egy Assasins Creed játékot a amit Uplay-re tudnák letölteni,le is vette az összeget a számlámról.a kódot is megkaptam emailban be is aktiváltam de a játékot nem jelenítette meg sehol.Azota ugye sajnos a kód már nem érvényes és az ügyfélszolgálattol meg nem kapok semmilyen választ.Ti esetleg tudnátok nekem javasolni valami megoldást a problémára?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #31 üzenetére
Ezt egyébként az Origin is megcsinálhatná
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
LilProphet90 #30 üzenetére
Attól még nincs értelme összekötnöd a Steam és Uplay accountokat, anélkül is indul magától a Uplay kliens, ha Steam-ből indítod az Ubi játékokat.
-
törölt tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
LilProphet90 #26 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok vele, innen nekem csak a Brotherhood ami igazán kéne (na jó, az sem olyan nagyon), a többi már megvan. A Unity még most is €1,79 Xbox One-ra, nekem az már megvan (hiába mondják sokan, hogy az egyik leggyengébb epizód, aki kedveli a korszakot, annak nagyon hangulatos).
-
Mathiassa
tag
Csókolom!
Egy gyors kérdés. Ezúttal egy kulcs van vagy több?
Előre köszönöm a választ! -
kondás
tag
Megnéztem, ugyenezeket g2playen is össze lehet szedni hasonló áron, így már nem is olyan jó.
(Az 1 Eurós részt leszámítva) -
DeFranco
nagyúr
nem szoktak már? régebben, amikor aktívan figyeltem a humble bundle-kat ez szinte kivétel nélkül így volt.
innen is feltűnően hiányzik, egy ilyen csomag mellett már nem faktor a revelations.
creed2 deluxe legkisebb ismert ár (steamprices szerint): 3,4
liberation hd: 6,8
revelations: 5ha már bundli kategóriába kerültek simán el tudom képzelni hogy egy 6-7 EUR-os csomagba betegyék az utóbbit is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bjørgersson #17 üzenetére
gondolom rádobják bónuszban a bta-ra.
-
Bjørgersson
félisten
Azt mondjuk nem értem, miért maradt ki a csomagból a Revelations, a Liberation HD sokkal inkább annak lenne benne helye.
-
kondás
tag
Megéri ennyiért a komplett 15 EUR csomag?
Az a baj én is sokkal jobban szeretem a steam-et. -
ribizly
veterán
Ez most nagyon kapóra jött!
Pont az első rész meg a Chronicles (India, Russia) hiányzott már csak így eléggé megérte megvenni az alapcsomagot. -
madgie
titán
válasz
Bjørgersson #8 üzenetére
Mire számítottam? Arra biztos nem, hogy az uPlay másodszor is szórakozik a gépemmel, legutóbb dec 24-én reggel sz@rta össze a Blood Dragon a Win10 BCD-t, öröm volt Karácsonykor Win10 telepítő után futkosni. Soha semmi nem csinált még ilyet. Az mondjuk már eleve aranyos, hogy Win10 alatt tízpercenként kidobált konkrét hibaüzenet nélkül az asztalra, ilyet az ezeréves Jedi Knight sem csinál Steam alatt, nemhogy egy újabb cím.
(a félreértések elkerülése miatt: eredeti a Windows, meg a szoftverek is a gépen)
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #3 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #3 üzenetére
Tudom, de valamiért úgy voltam vele, hogy jó lesz az másnap is. Mindegy, így se fogok rosszul járni velük
-
madgie
titán
uPlay, itt már eldőlt nálam, hogy ha fizetnek érte, akkor sem telepíteném fel.
-
Bad Pritt
félisten
Nem játszom PC-n mostanában, de ezt azért behúzom.
Intel Pentium IGP-vel elmennek a szutyok Krónikák? -
DeFranco
nagyúr
ez egy nagyon jó ajánlat, nagyon örülök neki, pont kapóra jött.
-
törölt tag
Már 7 Euró a közepes csomag?
Meg kellett volna vennem tegnap, amikor még csak 5 volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest